Majoritatea ne-am confruntat macar o data in viata cu situatii in care, din pacate, venitul lunar nu a fost suficient pentru a putea sa ne realizam toate planurile pana la capat. Motiv pentru care, fie am asteptat sa depasim impasul financiar si sa incasam noi venituri, fie am renuntat la acea idee, fie am incercat sa facem rost de bani suplimentari, din surse externe (familie, prieteni, institutii financiare).

Publicat:15.08.2018, 11:42

De la Vcredit.md poti împrumuta o suma mica (între 500 si 3000 lei), oferita pe o perioada scurtade timp (între 10 si 30 de zile), de obicei de la un salariu la altul. Acest tip de împrumut estedestinat acoperirii unei nevoi financiare urgente, a unei cheltuieli aparute pe neasteptate. Aplicapentru un astfel de împrumut daca ai nevoie sa repari rapid un produs electrocasnic, precummasina de spalat sau aragazul. Costurile nu sunt foarte mari, dar în acelasi timp sunt aparate decare nu te poti lipsi pâna la urmatorul salariu.

Documente putine si economie maxima de timp

Pentru a aplica la un împrumut 100% online trebuie doar sa ai la îndemâna un gadget conectat lainternet si buletinul de identitate. Nu ai nevoie de numeroasele documente solicitate în modobisnuit de banci (adeverinte, garantii, certificate, etc.). Accesezi site-ul www.vcredit.md, teînregistrezi prin crearea unui cont personal, în care se va pastra toata informatia despre istoria tade credit, dupa care completezi formularul de aplicare si expediezi cererea spre examinare. Timpde cel mult 1 ora vei afla care este decizia expertilor creditari, si în caz de aprobare, sumasolicitata va fi transferata direct pe cardul tau sau o vei putea ridica de la cel mai apropiat oficiupostal.

Pentru împrumut 100% online, aplici exact când vrei tu, 24/24, 7 zile din 7, fara sa depinzi învreun fel de programul de functionare al institutiei, ca în cazul creditelor clasice. Astfel încât,daca a aparut o situatie neprevazuta în viata ta si ai nevoie urgent de niste bani, poti aplicainstant, de oriunde te-ai afla. Si asta pentru ca totul se desfasoara 100% online, fara sa fie nevoiesa te deplasezi pâna la sediul institutiei respective ca sa depui cererea, sa semnezi contracte sausa ridici suma solicitata.

Primul împrumut – gratuit. Cât primesti, atât întorci

Împrumutul online de la Vcredit.md este o solutie noua, practica si simpla pe care îl poti obtine,de acasa, de la birou sau de oriunde te-ai afla în momentul de fata. Un avantaj important de carevei beneficia numaidecât este faptul ca vei avea primul împrumut absolut gratuit, fara dobândasau comisioane, urmând sa întorci doar suma pe care ai primit-o, fara vreun leu în plus. Maimult, când vei dori sa soliciti urmatorul împrumut, vei putea alege orice suma de pâna la 5000lei, iar ca sa depui o cerere, vei avea nevoie de doar 2 minute, deoarece va fi necesar doar saalegi suma de care ai nevoie si perioada optima pentru tine; restul datelor, fiind salvate înca de laprima aplicare.

Vcredit.md ofera asistenta financiara rapida prin împrumuturi mici, de scurta durata, printr-omodalitate cât mai simpla si avantajoasa pentru fiecare si anume în regim 100% online.

www.vcredit.md

*Acest articol este un produs comercial.