Un barbat din Colorado a povestit ca a fost supus unui tratament de chimioterapie si analgezice timp de 5 ani pentru a trata o forma rara de cancer, ca intr-un final sa descopere ca nu suferea, de fapt, de nicio boala.

Publicat:16.11.2018, 15:04James Salaz a fost supus tratamentelor în anul 2012, dupa ce doctorii i-au facut numeroase teste înainte de a gasit doua ”anomalii” la nivelul plamânului stâng.


Dupa ce i-a fosta facuta o biopsie pulmonara deschisa, lui Salaz i s-a spus ca are o forma rara de cancer, mai exact, un exces de celule albe din sânge au dus la formarea unei tumori în tot corpul.

În ciuda faptului ca a fost supus imediat unui tratament, anomaliile nu au disparut niciodata, pâna când a consultat parerea unui alt medic, care i-a spus ca nu are cancer, ci sufera de o afecţiune care îi inflameaza vasele de sânge, scrie Daily Mail.

Boala cu care a fost diagnosticat barbatul se numeşte Histeocitoza celulara Langerhans, o forma de boala în care celulele albe din sânge se înmulţesc, ceea ce determina formarea de tumori numite granuloame şi provoaca leziuni ale organelor.