Google+

A nins in plina toamna. In unele zone din Romania, stratul de zapada ajunge la un metru, iar temperaturile sunt joase - VIDEO

A nins in plina toamna. In unele zone din Romania, stratul de zapada ajunge la un metru, iar temperaturile sunt joase - VIDEO
Embed:

Peisaj de iarna in plina toamna in Romania. In unele zone, stratul de zapada are si un metru, iar temperaturile sunt negative. Soferii care nu si-au schimbat cauciucurile au derapat si au sunat dupa ajutor.

 

In zona Ciucas a nins 48 de ore, iar vantul a suflat cu putere. Rafalele au smuls tarabele unor comercianti de la Muntele Rosu si le-a distrus toata marfa. 

 

”A batut vantul tare si uitati-va.”

 

La Cheia, mai multi arbori au cazut peste o masina, blocand si drumul de acces catre cabana. Turistii au fost izolati, pana cand muncitorii au reusit sa elibereze soseaua.

 

“De sambata a nins, vijelie, vijelie.”

 

A nins si la Poiana Brasov, iar turistii au admirat peisajul de iarna.

 

“Vremea este excelenta, venim din Israel pentru munti si frig, este o super calatorie.”

 

“- De unde ati venit?Din Galati, special pentru prima zapada. Suntem dansatori de salsa si incercam o noua coregrafie printre bulgari.”

 

Viscol puternic a fost pe Varful Omu, unde stratul de zapada a ajuns la un metru. Soferii care nu si-au schimbat cauciucurile au derapat. In Dambovita, jandarmii montani au intervenit ca sa scoata o dubita din zapada.

 

Autoritatile i-au indemnat pe soferi sa aiba  in masini lopeti si material antiderapant. Daca nu au cauciucuri de iarna, pot fi amendati in cazul in care blocheaza circulatia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn