Un accident de circulatie in care sunt implicate patru autoturisme s-a produs, duminica, in judetul Ialomita, Romania, autoritatile activand Planul Rosu de interventie.

Publicat:08.10.2017, 17:35

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) un accident rutier s-a produs în judetul Ialomita, la Urziceni, Romania. 

Se pare ca accidentul s-a produs dupa ce una dintre maşini a derapat pe şoseaua umeda, potrivit Poliţiei.

În urma impactului dintre maşini, 14 persoane au fost ranite, iar una a murit.

Laura Loghin, purtator de cuvânt IPJ Ialomiţa: ”Unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens. S-a rasucit şi a dat peste alte 2 maşini.

Cei 14 raniţi au fost transportaţi la spital. Noua au ajuns la Spitalul din Urziceni, trei la Spitalul Pantelimon, unul la Spitalul Colentina şi unul la Spitalul Floreasca.

Doi dintre cei 14 raniţi sunt în stare grava.

ISU Ialomiţa a activat Planul Roşu de interventie, iar la fata locului au fost alertate doua echipaje de descarcarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare si prim ajutor, o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ.

De asemenea, s-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului.

Misiunea este în dinamica, fortele încercând salvarea persoanelor implicate.

La rândul lor, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita au precizat, pentru News.ro, ca în accident sunt implicate trei autoturisme si un autovehicul de transport persoane cu noua locuri.

Sapte persoane au fost descarcerate, iar doua au fost deja transportate la Spitalul din Urziceni.

Elicopterul SMURD a ajuns la fata locului, iar personalul acorda îngrijiri medicale ranitilor. deocamdata, nu au fost preluate victime pentru transport.

Potrivit Infotrafic, accidentul s-a produc pe Drumul National 2 circulatia fiind oprita pe ambele sensuri între localitatile ialomitene Cosereni si Urziceni.