Imagini incredibile surprinse de o camera de supraveghere in California. O mama si cei doi copii ai sai au scapat ca prin minune dupa ce o masina a trecut razant pe langa ei, izbind din plin terasa unui restaurant.

Publicat:18.04.2019, 08:44


E incredibil cum de au scapat cu viata. Pe imagini se vede clar cum femeia insotita de cei doi copii abia ieseau din restaurant in momentul in care masina scapata de sub control intra direct in terasa.

Vivian Saldivar, anjata restaurantului: ”A fost groaznic! A fost ceva infiorator. Am vazut totul zburand. In jur era numai praf, farfurii sparte, mese, umbrele, toata terasa noastra era peste tot.”

Aceste fotografii au fost facute la scurt timp dupa impact. Mesele, scaunele si ghivecele cu flori au fost complet distruse. Masina a ricosat apoi intr-un zid de ciment care despartea restaurantul de o casa. Proprietarii se aflau in acel moment in curte.

La randul sau, conducatorul auto si pasagerul din dreapta au scapat si ei ca prin minune, ajungand la spital cu doar rani usoare. In urma anchetei, politistii au spus ca soferul a pierdut controlul volanului si, pentru ca nimeni nu a depus plangere impotriva lui, a scapat basma curata.

Oamenii legii au facut insa public filmuletul impactului pentru a trage un semnal de alarma pietonilor, ca acestia sa ramana vigilenti in orice situatie.