Google+

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Amenintare cu bomba, la bordul unei aeronave Wizzair. Pasagerii au fost debarcati

In aeronava Wizzair de pe ruta Kutaisi -Varsovia a fost o amenintare cu bomba la bord, conform Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti, scrie mediafax.ro.

 

Aeronava a aterizat la 16.20 la Otopeni şi a fost parcată pe o poziţie izolată, scrie mediafax.ro.

 

„Pasagerii (173) au fost debarcaţi la ora 16.25. Procedurile specifice sunt în curs”, au mai spus reprezentanţii CNAB.

 

Reprezentanţii aeroportului anunţă că pasagerii au fost debarcaţi şi duşi în zona de îmbarcare a terminalului. Ameninţarea cu bombă a fost primită telefonic, la aeroportul Kutaisi, de o femeie, mai anunţă sursa citată.

 

SRI: Urmează să scanăm bagajele şi aeronava

Serviciul Român de Informaţii transmite că urmează să scaneze bagajele şi aeronava în care se suspectează că ar exista o bombă, ca urmare a unui apel dat la aeroportul Kutaisi. Cursa Kutaisi -Varşovia a aterizat de urgenţă pe Otopeni, iar pasagerii au fost debarcaţi.
 

 

"A fost instituită celula de criză la nivelul aeroportului, SRI este prezent cu echipa pitotehnică care urmează să scaneze bagajele şi aeronava. S-a intrat pe procedura standard în astfel de situaţii, procedura gestionată de conducerea aeroportului. Cursa nu are destinaţia România, a aterizat de urgenţă la Otopeni, s-a intrat pe procedura de urgenţă a aeroportului. Pasagerii au fost evacuaţi", a anunţat Serviciul Român de Informaţii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn