Google+

Autoritatile indoneziene nu au putut gasi nici astazi cutiile negre ale avionului prabusit in mare. Salvatorii au mai scos o parte din ramasitele victimelor - VIDEO

Autoritatile indoneziene nu au putut gasi nici astazi cutiile negre ale avionului prabusit in mare. Salvatorii au mai scos o parte din ramasitele victimelor - VIDEO
Embed:

Autoritatile indoneziene nu au putut gasi nici astazi cutiile negre ale avionului prabusit ieri in mare. Au fost aduse drone si detectoare sonice, dar in zadar. Intre timp salvatorii au scos o parte din ramasitele victimelor.


In urma prabusirii avionului companiei indoneziene Lion Air, specialistii nu au reusit inca sa afle care sunt cauzele tragediei. Un expert american in probleme de aviatie a inaintat doua teorii.

 

In primul rand, avionul efectua primul zbor dupa lucrari de intretinere, iar in istoria aviatiei au fost deseori inregistrate accidente dupa reparatia aparatului de zbor. Altitudinea ne da alte indicii, spune acesta. Avionul trebuia sa fie la altitudinea de trei mii de metri, insa a urcat doar pana la 1500 de metri. Acest fapt sugereaza ca ar fi o problema cu motoarele. 

 

Cautarile avionului continua, iar pana acum, 14 saci cu ramasite ale victimelor si fragmente din epava au fost scoase la suprafata si sunt analizate de anchetatori. Fuselajul avionului inca nu a fost gasit, motiv pentru care au fost aduse drone si sonare.

 

Autoritatile spun ca sanse de a gasi supravietuitori sunt extrem de mici. Avionul s-a prabusit ieri dimineata in mare, la 13 minute dupa decolarea de pe aeroportul din Jakarta si avea 189 de persoane la bord.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn