Google+

Avicii, obligat sa sustina concerte in ciuda starii sale de sanatate: “Voi muri”

DJ-ul suedez Avicii, a carui moarte fulgeratoare a socat intreaga lume artistica, s-ar fi plans de nenumarate ori echipei sale de manageri ca ritmul haotic al concertelor sale “il va ucide”.

 

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit pe 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani, în Oman. Cauza decesului DJ-ului suedez este deocamdată un mister, însă artistul avea probleme de sănătate de mai mulţi ani, potrivit Daily Mail.

 

La doar 21 de ani, artistul a fost operat pentru pancreatită, boală cu care a fost diagnosticat din cauza consumului abuziv de alcool. De asemenea, Avicii se confrunta şi cu probleme mintale, fiindu-i din ce în ce mai greu să cânte live pentru fani.

 

Într-un documentar recent, “Avicii: True Stories”, tânărul artist a declarat că “va muri dacă nu va lua o pauză”. Documentarul a fost lansat în luna actombrie a anului trecut, însă a devenit popular abia recent, în urma decesului artistului.

 

Producătorul documentarului, Levan Tsikurishvili, un prieten foarte apropiat al DJ-ului, l-a urmărit pe Tim, timp de patru ani.

 

Unul dintre momentele cele mai tensionate surprinse în documentar a fost un concert din luna martie 2016, când DJ-ul Avicii a declarat că vrea să se retragă o perioadă şi să-şi anuleze concertele.

 

“Le-am spus că nu voi mai fi capabil să cânt de acum încolo. Le-am spus asta. Am spus de atât de multe ori că voi muri. Nici nu mai vreau să aud de vreun concert”, a declarat artistul în faţa camerelor.

 

Familia lui Avicii a făcut, marţi, prima declaraţie referitoare la moartea artistului. În comunicatul de presă, familia exprimă aprecierea pentru gesturile făcute de fanii din toată lumea pe parcursul weekend-ului trecut, relatează The Independent.

 

”Vrem să vă mulţumim pentru sprijin şi cuvintele plină de dragoste despre fiul şi fratele nostru. Suntem foarte recunoscători oricui a iubit muzica lui Tim. Mulţumim pentru toate iniţiativele pentru a-l onora pe Tim, inclusiv adunările publice, clopotele de biserică bătute în ritmul muzicii lui, omaginiile de la Coachella şi momentele de tăcere din jurul lumii”, a scris în comunicat familia.

 

Rudele lui Tim au adăugat că sunt ”reconoscătoare” pentru că le-au lăsat să sufere în tăcere în ”aceste momente dificile” şi doresc ”să continue astfel”.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn