Unul dintre cei 189 de pasageri care se aflau in avionul indonezian prabusit, luni, in Marea Java, este un tanar de 22 de ani.

Publicat:29.10.2018, 22:13

Cu doar jumatate de ora înainte ca avionul Lion Air sa decoleze, Deryl Fida Febrianto i-a trimis sotiei sale o ultima fotografie.

În dimineata tragediei, la ora 06.01, cu doar zeci de minute înainte ca avionul sa se prabuseasca în mare, Deryl Fida Febrianto, în vârsta de 22 de ani, îi trimisese sotiei sale Lutfinani Eka Putri un selfie. În imagine se poate vedea cum tânarul poarta o masca verde.

Sursa foto: kumparan.com

Cei doi erau casatoriti de doua saptamâni, iar acesta se îndrepta spre Pangkal Pinang, unde urma sa lucreze pe un vas de croaziera. Femeia de 23 de ani a povestit cum, pâna la 06.12 a schimbat mesaje cu iubitul ei din copilarie, cu care se casatorise de putin timp. Dupa aceea, Deryl nu i-a mai dat niciun semn.

„Când am vazut stirile, am comparat numarul zborului cu cel de pe biletul pe care Deryl mi-l trimisese într-o fotografie. Am început sa plâng imediat”, a marturisit tânara.

Sotia sa le-a aratat reporterilor fotografia dupa ce si o mama îndurerata le-a aratat acestora o fotografie cu fiul ei Agil Nugroho Septian în ziua absolvirii.

Avionul JT610 al companiei Lion Air s-a prabusit luni la doar 13 minute dupa ce a decolat din Jakarta. La bord se aflau 189 de persoane, între care 178 de adulti, un copil, doi bebelusi, doi piloti si sase însotitori de zbor, scrie The Sun.

Pentru moment, nu a fost gasit niciun supavietuitor. Oficiali responsabili cu operatiunea de salvare spun ca „cel mai probabil” nu exista supravietuitori. Potrivit presei indoneziene, printre pasageri ar fi fost si un cetatean indian, dar si unul indonezian. În cursul zilei, au fost recuperate din apa sase trupuri ale unor pasageri, între care si un bebelus. Echipajele au gasit în apa carti, haine, acte de identitate si bagaje.

Sursa: The Sun