Incident violent la o scoala din Sicilia, chiar in timpul serbarii de Craciun.

Publicat:19.12.2018, 14:06Un spectacol de Craciun sustinut luni de elevii unei scoli primare din orasul Gela din sudul Italiei a fost suspendat, dupa ce parintii s-au luat la bataie în fata copiilor, relateaza marti DPA.


Doua femei, sustinute de rudele lor, au început sa se bruscheze dupa ce fiecare a dorit sa ocupe cel mai bun loc pentru a filma recitalul cu telefonul mobil, a relatat marti agentia de presa ANSA si alte media italiene.


Un reprezentant al politiei din Gela, localitate situata pe coasta sudica a Siciliei, a confirmat incidentul pentru DPA, adaugând ca o ancheta este în desfasurare.

Într-o înregistrare video, publicata de postul local Blitz TV, se poate observa cum una dintre fetite este prinsa la mijloc în rafuiala si este trântita la podea.

Alti copii, îmbracati în costume de Craciun, au izbucnit în lacrimi, relateaza ANSA.

Spectacolul a fost suspendat si a fost reprogramat marti dimineata, de aceasta data nemaifiind înregistrat niciun incident, mentioneaza DPA.

Potrivit ANSA, scoala ″Albani Roccella″⁣ va lua parte în calitate de reclamant - însemnând ca ar putea solicita daune - la orice procedura penala împotriva parintilor care au fost implicati în acea altercatie.