Google+

Bucurestiul, sub zapada si pustiu. Imagini spectaculoase realizate de un fotograf, noaptea

Ninsorile abundente din ultimele 24 de ore au acoperit Bucurestiul de zapada. Daca traficul a fost paralizat, noaptea a fost un peisaj de vis, pe care fotografii l-au surprins.

 

Bucurestiul a fost un loc magic marti noapte, in timp ce ningea ca in povesti. Chiar daca dis de dimineata, bucurestenii au avut de infruntat troiene de zapada, noaptea Capitala a fost un taram desprins din povesti.

 

Bloggerul si fotograful Dragos Asaftei a surprins putin din magia Bucurestiului pe timp de iarna si a fotografiat cateva puncte cheie din Bucuresti. Arcul de Triumf, Calea Victoriei, Piata Revolutiei si Piata Unirii sunt cateva dintre locurile pe care Dragos le-a fotografiat, iar rezultatul este unul impresionant.

Sursa foto:

Dragos Asaftei (function(){if(!window.ZTRADS)ZTRADS={};ZTRADS.z_stirileprotv_actualitate_articolnative_jos={ params:{pub:"394355271325441",site:"stirileprotv",section:"stirileprotv_actualitate",zone:"articolnative_jos",size:"0x0"} };})(); showBannerPosition=true; bannerPositionVisibility('articolnative_jos', showBannerPosition);

 

Gabriela Firea: "Uitati-va ce se intampla si in alte capitale cand ninge abundent. Se circula in conditii de iarna" Iarna grea in Romania: 18 oameni au murit din cauza frigului; 400 de masini si o mie de persoane inzapezite, salvate Trafic de cosmar in Capitala: tramvaie blocate, haos la metrou. Oamenii, nevoiti sa mearga pe jos ca sa ajunga la serviciu


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn