Google+

Capitala Rusiei, la 870 de ani! Cerul Moscovei, luminat de un impresionant foc de artificii. Cum s-a incheiat prima zi de festivitati organizate in Piata Rosie - VIDEO

Capitala Rusiei, la 870 de ani! Cerul Moscovei, luminat de un impresionant foc de artificii. Cum s-a incheiat prima zi de festivitati organizate in Piata Rosie - VIDEO
Embed:

Cerul Moscovei s-a luminat aseara de un impresionant foc de artificii. Astfel, s-a incheiat prima zi de festivitati dedicate zilei capitalei ruse. Ieri, Piata Rosie a fost transformata intr-o scena imensa, unde au evoluat artisti renumiti din Federatia Rusa. Si pentru ca o zi de sarbatoare nu le-a fost suficient, distractia a continuat si astazi.

 

Focurile de artificii au fost lansate in 13 locatii din Moscova. Astfel, oamenii, cu gurile cascate si-au tinut privirile spre cer si au aplaudat minute in sir. Asa a culminat prima zi de festivitati, care au marcat ziua capitalei ruse.

 

Pentru cei 870 de ani, autoritatile au pregatit parade, concerte si numeroase concursuri. Piata Rosie a devenit o scena imensa, iar artisti renumiti, precum Nikolai Baskov, Joseph Kobzon sau Polina Gagarina au cantat pentru toata lumea aduna in centrul Moscovei.

 

De la eveniment nu putea lipsi Vladimir Putin, care, traditional, a tinut un discurs. Pentru a nu uita ce are de spus, presedintele mai tragea cu ochiul in foaie.

 

Vladimir PUTIN, PRESEDINTE FEDERATIA RUSA: ”Această sărbătoare întotdeauna a fost marcată grandios, cu o dragoste sinceră faţă de Moscova, cu mândrie că avem o capitală minunată.”

 

Sarbatoarea a continuat si astazi, iar soferii au fost anuntati ca circulatia pe mai multe strazi a fost inchisa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn