O casa inteligenta de langa Padurea Baneasa a fost scoasa la licitatie de Artmark Historical Estate cu un pret de pornire de 1,7 milioane de euro.

Publicat:19.11.2018, 14:38

Vila din zona Baneasa - Jandarmeriei dozeaza perfect cele trei ingrediente într-un mix rafinat, al carui rezultat este un spatiu de locuit si de relaxare în care (aproape) totul se controleaza prin atingerea a ecranului telefonului sau prin intermediul senzorilor, de la usa de garaj pâna la lumini, temperatura ambientala si a apei din piscina interioara, relateaza news.ro.

Solutiile de control al parametrilor implementate în casa, cât si managementul integrat al acestora realizat prin sistemul KNX - standard de referinta în domeniu, reprezinta o realizare inginereasca de exceptie, care are ca rezultat nu numai confortul, ci si reducerea importanta a costurilor energetice ale casei, rezultatul fiind o casa prietenoasa cu mediul.

Viitorul proprietar se va bucura si de arhitectura cubista, designul interior si exterior realizate profesionist, materialele, amenajarile si mobilierul de înalta calitate, tehnologia de top, se completeaza armonios cu natura, padurea Baneasa fiind în imediata apropiere.