Google+

Ce s-a intamplat cu Elena Udrea si Alina Bica dupa ce au fost arestate. Marturia unui oficial din Costa Rica

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, au fost retinute de Interpol pe 3 octombrie. Cele doua ar fi socate de ce s-a intamplat, potrivit unui oficial din Costa Rica, informeaza Antena3.ro.

 

Oficialul a confirmat spusele lui Adrian Alexandrov care a declarat recent că Udrea nu se aştepta să fie ridicată de pe stradă.

 

„Noi eram la o scurtă plimbare prin faţa blocului şi am fost opriţi de patru agenţi – două femei şi doi bărbaţi, care ne-au prezentat legitimaţiile şi s-au prezentat că sunt de la Interpol şi că Elena ar trebui să-i însoţească. Atât eu, cât şi Elena eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva”, a spus Alexandrov.

 

Oficialul a confirmat spusele lui Adrian Alexandrov care a declarat recent că Udrea nu se aştepta să fie ridicată de pe stradă.

 

Noi eram la o scurtă plimbare prin faţa blocului şi am fost opriţi de patru agenţi – două femei şi doi bărbaţi, care ne-au prezentat legitimaţiile şi s-au prezentat că sunt de la Interpol şi că Elena ar trebui să-i însoţească. Atât eu, cât şi Elena eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva”, a spus Alexandrov.

 

A spus că pare că în sfârşit reacţionează, pentru că până acum au fost foarte şocate. O va întreba pe Elena despre avocat şi alte informaţii. Şi i-am spus să le spună că le voi facilita tot ce au nevoie în măsura în care se poate.

 

I-am spus să le spună că avocatul meu le poate vizita în această săptămână şi să vadă ce variante de acţiune au”, a spus oficialul care a rămas sub anonimat.

 

Elena Udrea a făcut recurs la decizia instanţei din Costa Rica de a o aresta preventiv pentru două luni, a precizat avocatul fostului ministru, Veronel Rădulescu, el subliniind că declaraţiile şefului Interpolului nu au valoare juridică.


Sursa: Libertatea.ro
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn