Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, au fost retinute de Interpol pe 3 octombrie. Cele doua ar fi socate de ce s-a intamplat, potrivit unui oficial din Costa Rica, informeaza Antena3.ro.

Publicat:11.10.2018, 09:51

Oficialul a confirmat spusele lui Adrian Alexandrov care a declarat recent ca Udrea nu se astepta sa fie ridicata de pe strada.

„Noi eram la o scurta plimbare prin fata blocului si am fost opriti de patru agenti – doua femei si doi barbati, care ne-au prezentat legitimatiile si s-au prezentat ca sunt de la Interpol si ca Elena ar trebui sa-i însoteasca. Atât eu, cât si Elena eram panicati, pentru ca nu ne asteptam la asa ceva”, a spus Alexandrov.

Oficialul a confirmat spusele lui Adrian Alexandrov care a declarat recent ca Udrea nu se astepta sa fie ridicata de pe strada.

Noi eram la o scurta plimbare prin fata blocului si am fost opriti de patru agenti – doua femei si doi barbati, care ne-au prezentat legitimatiile si s-au prezentat ca sunt de la Interpol si ca Elena ar trebui sa-i însoteasca. Atât eu, cât si Elena eram panicati, pentru ca nu ne asteptam la asa ceva”, a spus Alexandrov.

A spus ca pare ca în sfârsit reactioneaza, pentru ca pâna acum au fost foarte socate. O va întreba pe Elena despre avocat si alte informatii. Si i-am spus sa le spuna ca le voi facilita tot ce au nevoie în masura în care se poate.

I-am spus sa le spuna ca avocatul meu le poate vizita în aceasta saptamâna si sa vada ce variante de actiune au”, a spus oficialul care a ramas sub anonimat.

Elena Udrea a facut recurs la decizia instantei din Costa Rica de a o aresta preventiv pentru doua luni, a precizat avocatul fostului ministru, Veronel Radulescu, el subliniind ca declaratiile sefului Interpolului nu au valoare juridica.