Google+

Ce spune fosta sefa a barbatului care a trimis colete cu bomba in SUA: ”Fan al lui Hitler” - VIDEO

Barbatul care a isterizat America timp de cinci zile, trimitand pachete cu bombe unor personalitati democrate ura categorii intregi de oameni, incepand cu femeile, si terminand cu minoritatile sexuale.Se declara un fan al lui Adolf Hitler, dar şi un mare admirator al lui Donald Trump şi al republicanilor. Dacă analiştii spun că declaraţiile agresive ale preşedintelui sunt parţial de vină pentru încurajarea unor asemenea indivizi, Trump acuză presa că dezbină şi seamănă ură.


Cesar Sayoc, în vârstă de 56 de ani, a fost arestat în Florida pe baza amprentelor de pe plicuri, dar şi a unor probe ADN. Potrivit cunoscuţilor, era dansator, lua cantităţi mari de steroizi şi avea convingeri extremiste.


“Se considera adept al supremaţiei albilor, un susţinător al naziştilor şi îl iubea pe Hitler. Mi-a zis de mai multe ori că, dacă ar fi după el, aş arde în iad cu toţi negrii, evreii şi hispanicii”, a afirmat Debra Gureghian, fostă şefă a suspectului.


Alţii spun că era un singuratic care trăia ca un adolescent. A avut mai multe probleme cu legea de-a lungul anilor, iar avocatul său de atunci spune că avea probleme de personalitate.

 

“Suferea cu siguranţă de o problemă de identitate, legată de cine este el. Avea nevoie să impresioneze oamenii. A găsit un tată în Trump”, spune Ron Lowy, fost avocat al suspectului.

 

Avea o activitate bogată pe reţelele de socializare, iar Facebook a recunoscut că i-a şters mai multe postări. Critica vehement şi ameninţa exact oamenii cărora zilele acestea le-a trimis colete-capcană, spun procurorii. Posta, în schimb, fotografii cu el la mitingurile de campanie ale lui Trump şi a publicat chiar un mesaj de la mulţi ani pentru acesta, în iunie.

 

“Am văzut eforturile presei din ultimele ore de a folosi acţiunile sinistre ale unui individ de a marca puncte politice împotriva mea şi a Partidului Republican”, a transmis Donald Trump.

 

Sayoc riscă până la 48 de ani de închisoare. Nebunia coletelor-capcană a reaprins dezbaterea despre retorica din politica americană.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn