Google+

Cel mai grav atac armat din ultimii 26 de ani, in Canada. 5 persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul intr-o scoala - VIDEO

Cel mai grav atac armat din ultimii 26 de ani, in Canada. 5 persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul intr-o scoala - VIDEO
Embed:

Un barbat inarmat a deschis focul intr-un liceu din Canada si a facut cel putin 5 victime. S-a intamplat in timpul orelor de curs. Politistii au reusit sa-l prinda pe suspect si l-au incatusat. Acesta este cel mai grav incident de acest gen care a avut loc in Canada in ultimii 26 de ani.

 


Inainte de a deschide focul in liceu, atacatorul si-a impuscat acasa cei doi frati ai sai. Nu se cunoc multe detalii despre individ, insa autoritatile spun ca acesta  a invatat in liceul vizat. El a intrat in institutie in timpul orelor de curs si a tras cel putin 7 focuri. Martorii spun ca atunci cand au auzit impuscaturi au fugit si au incercat sa se ascunda. Dupa 45 de minute, politistii l-au retinut pe individ.


Justin TRUDEANU, PREMIERUL CANADEI: ”Cu siguranţă este coşmarul fiecărui părinte. Cu toţii suntem alături de familiile victimelor şi de întreaga comunitate.”

 
Printre victime sunt o profesoara si 2 eleve. Deocamdata nu este clar ce l-a determinat pe barbat sa actioneze in acest fel. In Canada, legislatia in ceea ce priveste detinerea armelor de foc este una stricta, iar tara nu s-a confruntat des cu astfel de incidente sangeroase. Ultimul atac armat de amploare a avut loc in 1989 la o scoala din Montreal. Atunci au murit 14 studenti. 


Sursa: Pro TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn