Cel putin sase oameni au murit, 66 s-au ales cu rani, iar 2 sunt dati disparuti in urma unor inundatii severe produse in regiunea Krasnodar din sudul Rusiei. Traficul a fost afectat atat pe sosea cat si pe caile ferate, iar raurile au iesit din matca afectand mai multe localitati. In Soci, intr-o zi a plouat cat in doua luni.

Publicat:27.10.2018, 10:55

Ploile torentiale, care au inceput acum trei zile, au provocat inundatii puternice intr-o regiune sudica din Rusia. Apele au smuls copaci din radacina si au rupt un pod feroviar. In regiunea care a gazduit competitii ale Olimpiadei de iarna, din 2014, de la Soci, a plouat intr-o zi cat media pe doua luni. 

Cel putin 6 oameni au murit iar doi au fost dati disparuti, potrivit salvatorilor. Alte 66 de persoane au fost ranite. A fost afectat traficul atat pe sosea cat si pe caile ferate. Calatorii din peste 20 de trenuri, care circulau aproape de litoralul Marii Negre, au ajuns la destinatie cu mare intarziere, dupa ce au fost preluati de autobuze.

Zeci de sinistrati au fost evacuati cu barci gonflabile. Mai multe echipe de interventie au fost mobilizate pentru a elimina efectele inundatiilor.