Google+

”Ciorna” lui Vladimir Putin, fotografiata de jurnalisti. Mesajele care apar pe notitele liderului rus

O jurnalista americana a incercat sa descifreze notitele lui Vladimir Putin, pe care liderul rus parea ca le tine intentionat la vederea fotografilor, la conferinta de presa comuna cu Donald Trump, la Helsinki.”Un prim-plan cu notiţele lui Vladimir Putin arată următoarele teme de discuţie, din ce am reuşit să descifrez:1.”interferenţa” (n.r. implicarea Rusiei în alegerile americane) (cu ghilimele) - propunere2.Ucraina - idei noi, tranzitul de gaz3.Siria - campanie umanitară comună”, a scris jurnalista Julia Davis pe Twitter.

 

Jurnalista a remarcat că după modul în care Vladimir Putin ţinea notiţele, liderul de la Kremlin şi-a dorit ca ele să fie fotografiate de jurnalişti.

 

Donald Trump: Întâlnirea cu Vladimir Putin nu a fost întotdeauna conciliantă


Donald Trump şi-a apărat eforturile de a construi relaţii cu liderul rus, spunând - într-un interviu la CNBC - că nu întotdeauna a fost agreabilă conversaţia dintre ei la întâlnirea care a avut loc luni la Helsinki, potrivit Reuters,

 

″Aşa că am avut o întâlnire care a durat mai mult de două ore. Ea nu a fost întotdeauna conciliantă″⁣, a declarat Trump în interviul de la CNBC.

 

″Am discutat multe lucruri bune pentru ambele ţări, sincer″⁣, a mai spus liderul de la Casa Albă. Preşedintele american a promis totodată că dacă dialogul cu preşedintele Vladimir Putin ”nu merge”, atunci el va fi ”cel mai rău inamic pe care el (Putin n.red) l-a avut vreodată”.

 

Însă ”o bună înţelegere cu preşedintele Putin, o bună înţelegere cu Rusia este ceva pozitiv, nu negativ”, a insistat Trump.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn