Iarna a creat probleme mari in 19 judete din Romania, vizate de codurile galben si portocaliu de ninsoare si viscol. Unii soferi nu si-au mai stapanit masinile si au produs accidente, unele foarte grave, cu pierderi de vieti omenesti.

Publicat:16.12.2018, 09:01Altii au ramas blocati în nameti, si au cerut disperati ajutor. Inclusiv 2 ambulante, aflate la interventii în Teleorman, au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a iesi din zapada.

Iar vremea nu se anunta mai buna nici duminica. O tânara de 28 de ani a murit într-un grav accident petrecut în localitatea Cheveresu Mare din Timis, judet aflat sub cod portocaliu de ninsori abundente. Soferul masinii în care se afla a derapat pe zapada si s-a izbit violent cu un autoturism, pe care l-a proiectat apoi în alta masina. 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri.

În Vâlcea un barbat de 63 de ani a murit dupa ce masina condusa de fiul sau a derapat si s-a izbit de un tir. Tânarul sofer este în coma. Iar în Arges unde barbat de 87 de ani n-a mai stapânit masina si a intrat pe contrasens - unde a lovit doua masini. 3 persoane au ajuns la spital.

Aflat sub cod galben de vreme rea, judetul Covasna a fost maturat de viscol. Daca va continua în felul acesta, satul Dalnic va ramâne izolat de restul lumii.

Ninsorile abundente continua si duminica în centrul si vestul tarii.