Google+

Criminalul care a ucis cu bestialitate o fetita de sase ani a fost aratat lumii. I-a provocat 117 rani! Un personaj de film l-a „inspirat”

O crima a socat intreaga Mare Britanie in vara trecuta. Alesha MacPhail, o fetita de sase ani, a fost violata si ucisa cu bestialitate. Corpul ei a fost gasit abandonat intr-o padure din Isle of Bute, in Scotia.

 

Aaron Campbell, criminalul care a ucis-o cu bestialitate, provocându-i 117 răni, a fost arătat, în sfârşit lumii. Primele imagini cu el au fost publicate azi de presa britanică. Numele şi poza lui n-au putut fi făcute publice până acum fiindcă nu era major.

 

El a răpit-o pe fetiţă din pat, a violat-o şi a ucis-o după ce i-a provocat răni foarte grave. Fetiţa mersese pe insula respectivă într-o vacanţă cu tatăl ei şi cu bunicii. Corpul fetiţei a fost găsit dezbrăcat şi cu faţa în jos de unul dintre voluntarii care s-au oferit când s-a făcut un apel public pentru căutarea ei.

 

Procesul lui Aaron Campbell, care locuia pe insula respectivă, şi-a aflat ieri sentinţa. Judecătorul care a dat sentinţa a spus că „nu-mi amintesc un caz recent care să fi provocat atâta repulsie. Presa să-i publice numele şi chipul”. El s-a mutat pe insula Bute în copilărie şi locuia acolo cu părinţii şi sora lui mai mică. Familia crezuse că acolo va fi educat cum trebuie şi nu va avea tentaţia unor atacuri neaşteptate.

 

În faţa instanţei s-a mai aflat că Aaron, pe la vârsta de şase sau şapte ani, a vrut s-o înece pe sora lui pe care a ţinut-o cu capul sub apă până când a fost aproape de deces.

 

„Am vrut să crească într-un loc liniştit şi să primească o educaţie bună”, a spus mama lui, care a adăugat că acesta urma nişte cursuri de inginerie şi se gândea să meargă la o universitate. „Nu era un băiat violent”, a mai spus mama tânărului, care a recunoscut că l-a prins pe acesta când „a fumat cannabis”.

 

Un vecin a dezvăluit că tânărul era o pacoste pentru localnici şi că a fost prins când voia să incendieze o casă. Prietenii au spus despre el că era un tip cu un „umor destul de negru” şi că se obişnuise cu cannabisul de la 14 ani.

 

Tânărul obişnuia, de asemenea, să bea, iubea să facă parkour şi să meargă la sală, unde practica box, dar şi să tragă de greutăţi.

 

Dispariţia Aleshei a fost descoperită pe 2 iulie, la ora 6.55. Imediat au fost anunţate autorităţile. Corpul ei neînsufleţit a fost găsit în jurul orei 9.00. Criminalul a fost arestat rapid, după ce mama sa s-a întrecut în minciuni despre ceea ce făcuse fiul ei în noaptea respectivă.

 

După ce poliţia a pus mâna pe el, acesta a spus că această crimă a fost comisă de Toni McLachlan, prietena tatălui fetiţei şi, ca să fie şi mai „convingător”, a spus că a avut o relaţie cu femeia şi aceasta i-a recunoscut crima.

 

În primele ore ale căutării micuţei, Aaron s-a oferit voluntar. Unul dintre prieteni şi-a amintit că l-a auzit spunând că va ucide într-o zi pe cineva „ca să vadă cum e”.


Sursa: Libertatea
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn