Google+

Declaratia de iubire in direct pentru Michelle Obama. "Cea mai buna decizie pe care am luat-o a fost sa te aleg pe tine" - VIDEO

Declaratia de iubire in direct pentru Michelle Obama. "Cea mai buna decizie pe care am luat-o a fost sa te aleg pe tine" - VIDEO
Embed:

Iubirea este slabiciunea tuturor, chiar si a celor mai puternici oameni din lume. A demonstrat-o presedintele Barack Obama, care i-a facut sotiei sale o declaratie de dragoste in timpul unei emisiuni televizate. Prima doamna, in schimb, i-a dedicat sotului ei cateva versuri de la mii de kilometri distanta.

 

Barack OBAMA, PRESEDINTELE SUA ” Michelle, de acest Valentine's Day o să am grijă de tine! Îţi voi pregăti pâine cu zucchine, apoi voi aranja câteva legume pe farfurie, exact aşa cum îţi place ţie. Apoi îţi voi face un masaj, în timp ce tu urmăreşti Ellen's Design Challenge pe HGTV.”

 

Barack Obama este in aceasta perioada in California, unde se pregateste pentru un summit important de saptamana viitoare. Asa ca de 14 februarie nu va fi alaturi de Michelle Obama. Distanta insa nu este un obstacol. Invitat la o emisiune, Obama a decis sa-i faca o declaratie in direct sotiei sale.


”Michelle, am luat o mulţime de decizii importante ca preşedinte. Însă, cea mai bună decizie pe care am luat-o a fost să te aleg pe tine. Îţi mulţumesc că mă susţii. Te iubesc.”

 

Si prima doamna a decis sa-si surprinda sotul si i-a recitat o poezie.

 

Michelle OBAMA, PRIMA DOAMNA A SUA ”Trandafirii sunt roşii, violetele sunt albastre, tu eşti preşedintele, iar eu sunt dragostea ta.”

 

Michelle si Barack Obama sunt impreuna de 15 ani si au 2 fete.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn