Google+

Doi pui de urs abia nascuti au fost gasiti langa un tomberon, intr-o suburbie a Moscovei - VIDEO

Doi pui de urs abia nascuti au fost gasiti langa un tomberon, intr-o suburbie a Moscovei - VIDEO
Embed:

Doi pui de urs abia nascuti au fost gasiti langa un tomberon, intr-o suburbie a Moscovei. Deocamdata nu se stie cine i-a abandonat. Puii au fost observati de un trecator, care i-a dus in grija angajatilor de la Protectia Animalelor. Ca sa supravietuiasca, ursuletii au fost hraniti cu biberonul.


Ursuletii au fost gasiti de un barbat, care iesise sa duca gunoiul. El a zarit langa tomberon o cutie de carton in care stateau cei doi pui. I-a luat acasa, iar apoi a cerut ajutorul celor de la protectia animalelor.

 

Arvidas IABLONSKI, ANGAJAT PROTECTIA ANIMALELOR: ”I-am hranit cu lapte instant pentru bebelusi. Am pus laptele intr-un biberon si i-am hranit ca pe bebelusi. I-am si leganat, tot ca pe copii.”

 

 Un medic veterinar i-a consultat si a stabilit ca sunt perfect sanatosi, dar ca nu s-au obisnuti deocamdata cu prezenta oamenilor. De aceea, s-a decis ca ei sa nu fie predati unei gradini zoologice, ci sa fie dusi intr-un centru natural pentru ursi orfani, aflat la 350 de kilometri de Moscova.

 

Anton KULBACEVSKII, SEFUL DEPARTAMENTULUI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI: ”Oamenii s-au implicat, iar ursuletii au primit ajutor la timp. Acum e foarte important ca ei sa nu se obisnuiasca cu oamenii. Cu cat ii ducem mai repede la centrul pentru ursi orfani, cu atat mai bine.”

 

 Specialistii de acolo ii vor ajuta pe puii abandonati sa se acomodeze cu viata in salbaticie. Apoi, cand vor mai creste, vor fi dusi in padurile din zona.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn