Doi migranti au fost arestati la Roma fiind suspectati ca au violat si ucis o adolescenta, caz care a starnit o furie generala in peninsula.

Publicat:25.10.2018, 13:34

Corpul tinerei, Desirée Mariottini, de 16 ani, a fost gasit într-o cladire abandonata amplasata într-o zona din Roma cunoscuta pentru traficul de droguri. Fata a fost drogata şi violata de mai mulţi indivizi, relateaza BBC NEWS.

Ministrul de interne Matteo Salvini a salutat arestarile celor doi barbaţi senegalezi, condamnând în termeni foarte duri faptele lor şi numindu-i “viermi”. Salvini, aflat în fruntea unui partid care promoveaza politici anti-imigraţie, a condus acţiuni care vizeaza eliminarea protecţiei migranţilor carora nu li s-a acordat statutul de refugiat, precum şi stoparea acţiunior ONG-urilor care salveaza zilnic din mari migranţi şi îi aduc în Italia.

Miercuri, Salvini a fost la locul crimei, situat aproape de staţia principala Termini din Roma, însa a fost întâmpinat cu insulte de locuitorii din zona, care l-au acuzat ca a profitat de tragedie pentru a câştiga capital politic. Anchetatorii cred ca adolescenta a cazut inconştienta dupa ce a primit un cocktail de medicamente, care, în final, a ucis-o. Înainte sa moara, fata a fost abuzata sexual.

Poliţia crede ca şase barbaţi au fost implicaţi în cazul şocant, inclusiv doi italieni. Un al treilea suspect a fost dat în urmarire. Cei doi senegalezi arestaţi au 26 şi 42 de ani.