Google+

Furie in Italia dupa ce o adolescenta a fost violata si ucisa de doi migranti

Doi migranti au fost arestati la Roma fiind suspectati ca au violat si ucis o adolescenta, caz care a starnit o furie generala in peninsula.

 

Corpul tinerei, Desirée Mariottini, de 16 ani, a fost găsit într-o clădire abandonată amplasată într-o zonă din Roma cunoscută pentru traficul de droguri. Fata a fost drogată şi violată de mai mulţi indivizi, relatează BBC NEWS.

 

 

Ministrul de interne Matteo Salvini a salutat arestările celor doi bărbaţi senegalezi, condamnând în termeni foarte duri faptele lor şi numindu-i “viermi”. Salvini, aflat în fruntea unui partid care promovează politici anti-imigraţie, a condus acţiuni care vizează eliminarea protecţiei migranţilor cărora nu li s-a acordat statutul de refugiat, precum şi stoparea acţiunior ONG-urilor care salvează zilnic din mări migranţi şi îi aduc în Italia.

 

Miercuri, Salvini a fost la locul crimei, situat aproape de staţia principală Termini din Roma, însă a fost întâmpinat cu insulte de locuitorii din zonă, care l-au acuzat că a profitat de tragedie pentru a câştiga capital politic. Anchetatorii cred că adolescenta a căzut inconştientă după ce a primit un cocktail de medicamente, care, în final, a ucis-o. Înainte să moară, fata a fost abuzată sexual.

 

Poliţia crede că şase bărbaţi au fost implicaţi în cazul şocant, inclusiv doi italieni. Un al treilea suspect a fost dat în urmărire. Cei doi senegalezi arestaţi au 26 şi 42 de ani.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn