Google+

Gruparea terorista din Statul Islamic a revendicat atentatul de la o moschee din Pakistan. 80 de oameni si-au pierdut viata - VIDEO

Gruparea terorista din Statul Islamic a revendicat atentatul de la o moschee din Pakistan. 80 de oameni si-au pierdut viata - VIDEO
Embed:

Gruparea terorista din Statul Islamic a revendicat atentatul de aseara de la o moschee din Pakistan. 80 de oameni si-au pierdut viata, dupa ce un sinucigas s-a aruncat in aer in lacas. Alte 150 de persoane au fost ranite. Au fost anuntate trei zile de doliu in provincia in care s-a intamplat tragedia.


Peste doua sute de persoane se aflau in moschee, in momentul in care un terorist s-a aruncat in aer. Initial se anuntase in jur de 20 de victime, ulterior numarul a ajuns la 80, in mare parte femei si copii. 150 de oameni se afla in stare grava la spital. Martorii spun ca teroristul a intrat cu usurinta in lacas, intrucat niciun politist nu se afla prin apropiere.

 

”Vrem să ştim de ce oamenii fac astfel de lucruri teribile. Până acum nu exista niciun membru al forţelor de securitate, iar acum au apărut şi nu ne lasă să intrăm în interior.”

 

In provincia in care a avut loc atentatul, cel mai sangeros de la inceputul acestui an, au fost decretate trei zile de doliu. Organizatia Statul Islamic a revendicat atacul. Doar in aceasta saptamana, in diferite regiuni din Pakistan au avut loc patru atentate. Zeci de oameni au murit.

 

Un atac sangeros a avut loc ieri si intr-un cartier din Bagdad. O masina capcana a explodat, ucigand peste 50 de persoane. Si in acest caz, totul a fost organizat de teroristii Statului Islamic.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn