Google+

Apple a lansat noile modele de iPhone! Pret urias pentru iPhone Xs Max - FOTO

iPhone Xr va fi disponibil in versiunile cu 64GB, 126GB, 256GB. Pretul de pornire este de 749 dolari, iar modelul va ajunge in magazine abia dupa 26 octombrie.

 

LIVE TEXT 

 

ora 21.40

Preţul pentru cele trei noi modele de iPhone

iPhone Xr va fi disponibil în versiunile cu 64GB, 126GB, 256GB. Preţul de pornire este de 749 dolari, iar modelul va ajunge în magazine abia după 26 octombrie.

iPhone Xs va fi disponibil în versiunile cu 64GB, 256GB şi 512GB memorie internă, iar preţul de pornire este de 999 dolari.

iPhone Xs Max va costa cel mai mult, de la 1099 dolari pentru varianta cu 64GB.

 

Ambele modele cu ecran OLED (iPhone Xs şi Xs Max) vor fi disponibile după data de 21 septembrie.

 

ora 21.10

Vom avea o baterie mai bună pentru cele două noi modele: Xs va rezista cu 30 de minute mai mult ca iPhone X, iar Xs Max cu o oră şi jumătate mai mult ca modelul de anul trecut. Noile telefoane vor avea şi dual-SIM, printr-o nouă tehnologie: DSDS.

 

Cele două modele au pe spate cameră foto duală de 12MP, cu stabilizare a imaginii dual OIS.

 

ora 20.35

Tim Cook prezintă noile modele de iPhone. Vorbeşte despre schimbările pe care le-a adus iPhone X. Apoi prezintă „cel mai avansat iPhone creat vreodată”: iPhone Xs.

Este făcut din oţel, are finisaj auriu. Ecranul este edge-to-edge, acoperit cu sticla cea mai rezistentă de pe un smartphone. Va fi disponibil în culorile auriu, argintiu, gri. Rezistent la praf şi apă, dar şi la contactul cu alte lichide.

Ecran Super Retina, OLED de 5,8 inci. Ecranul este mai mare ca la modelul de 5,5 inci, dar telefonul este mai mic. Este lansat şi un model mai mare, cu ecran OLED de 6,5 inci, cel mai mare model de iPhone de până acum: iPhone Xs Max.

 

Noile modele au 3D Touch şi Face ID, dar sistemul de autentificare este mai rapid, datorită procesorului de nouă generaţie, A12 Bionic. Acest nou procesor este primul de 7nm. Astfel, noul telefon va fi cu până la 15% mai rapid ca iPhone X.

Reţeaua neurală cu care este dotat procesorul poate face 5 trilioane de operaţii pe secundă. Noile modele au spaţiu de stocare uriaş: 512 GB memorie internă.

Reţeaua neurală cu care este dotat noul procesor poate realiza fotografii mai bune, mai ales în Modul Portret şi Memoji, de asemenea noile telefoane au funcţii de Realitate Augmentată: grafică realistă, camere foto calibrate pentru AR, recunoaşterea obiectelor.

De asemenea, experienţa de joc va fi complet diferită, datorită noilor funcţii AR.

 

ora 20.23

Noul Apple Watch seria 4 va avea funcţiie deosebite. Ceasul are accelerometru şi giroscop, procesor dual-core de 64 biţi, care este de două ori mai rapid.

Calcuează caloriile arse în timpul antrenamentului, dar are şi trei noi funcţii:notificare dacă pulsul e prea scăzut, monitorizarea pulsului şi te notificare în caz de fibrilaţie, iar noul senzor electric perimite realizarea unei electrocardiograme.

Este primul aparat care poate face EKG în afara unei clinici şi poate fi cumpărat fără recomandarea medicului. Testul durează doar 30 de secunde şi rezultatul este păstrat sub forma unui PDF, astfel încât poate fi arătat apoi unui medic.

Bateria rezistă 18 ore. Ceasul va fi disponibil în culorile negru, gri, auriu. Preţul porneşte de la 399 dolari, pentru modelul cu GPS.

ora 20.10

Pentru început, Jeff Williams prezintă noul Apple Watch seria 4. Ceasul inteligent a fost regândit, iar design-ul schimbat. Ecranul este cu 30% mai mare, fără margini, însă ceasul este mai subţire.

ora 20.00

Spot de promovare care face  aluzie la filmul „Misiune Imposibilă” - aluzie la noile tehnologii avansate folosite de Apple.

Tim Cook iese pe scenă, prezintă modul în care Apple a schimbat concepţia despre telefonul mobil, prin lansarea diferitelor modele de iPhone. În prezent, există în lume 2 miliarde de dispozitive cu iOS.


Pentru prima dată, Apple va transmite LIVE şi pe Twitter evenimentul anual, astfel încât va fi mai uşor de urmărit online de către fani.
Update 12 septembrie.


Potrivit celor mai recente informaţii, noile modele de vor numi iPhone Xs, Xs Max/Plus şi iPhone Xc sau Xr. Acesta din urmă era prezentat iniţial sub denumirea de iPhone 9 şi este vorba de modelul mai ieftin, care va avea ecran LCD şi o singură cameră foto pe spate.


Interesant este că, potrivit unor estimări făcute de Bloomberg, acest model mai ieftin va fi lansat la început într-un număr limitat de unităţi. Astfel, este foarte posibil ca mulţi dintre fanii Apple care vor dori să cumpere modelul, să rămână dezamăgiţi. 

 

 

Situaţia aceasta neplăcută a apărut din cauza unor probleme cu ecranul LCD, susţin surse apropiate de companie. Tot din acest motiv, este posibil ca modelul să ajungă în magazine mai târziu decât versiunile cu ecran OLED.

 

Totodată, este foarte posibil ca modelul mai ieftin să fie şi cel mai căutat, pentru că diferenţa de preţ va fi destul de mare: cel mult 800 de dolari pentru iPhone Xc, faţă de aproximativ 1.000 de dolari, cât va fi iPhone Xs, scrie Mashable.

 

 

Cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială au apărut noi imagini cu modelul iPhone Xr, care va fi disponibil într-o gamă variată de culori: gri închis, argintiu, roşu, albastru, maroniu. Este foarte posibil ca acest model de iPhone să fie disponibil şi în versiunea cu dual-SIM.

 

Update 10 septembrie

Noi imagini, publicate pe Twitter de Benjamin Geskin, arată modelul mai ieftin de iPhone care va fi lansat în curând: iPhone Xc.

 

În imagini sunt doar unităţi dummy, nu telefoane reale, dar aşa va arăta versiunea mai accesibilă, cu ecran LCD de 6,1 inci. Telefonul va fi disponibil în culorile roşu, alb, albastru închis şi roz.

 

Foarte interesant este numele modelului, anunţat de Geskin: nu va fi iPhone 9, ci iPhone Xc. Este o decizie logică, pentru că Apple a mai lansat versiuni accesibile, sub denumirea iPhone c - iPhone 5c - care erau lansate într-o gamă largă de culori, ca alternativă mai ieftină la un iPhone premium.

 

Potrivit unor informaţii recente, noile modele de iPhone vor fi însoţite de un cablu USB-C pentru încărcare rapidă. Astfel, Apple renunţă la cablul USB-A, folosit până acum, pentru a adopta noul tip de cablu, care devine tot mai popular.

 

 

Din această cauză, fanii care vor cumpăra un nou model de iPhone vor constata că acesta nu se poate conecta la vechile lor dispozitive Apple, cum ar fi un laptop sau un iPhone mai vechi. În prezent, utiizatorii de iPad şi iPhone trebuie să folosească un cablu Lightning - USB-C.

 

În cadrul evenimentului de lansare care va avea loc pe 12 septembrie, Apple va prezenta oficial trei noi modele de iPhone, dar şi alte gadgeturi, printre care un nou Apple Watch şi noile căşti wireless AirPods.

 

Cele trei modele de iPhone se vor numi iPhone Xs (ecran OLED de 5,8 inci), iPhone Xs Max (ecran OLED de 6.5 inci) şi iPhone Xc/iPhone 9 (ecran LCD de 6,1 inci). Acesta din urmă va fi un telefon mai ieftin, experţii estimând că va costa în jur de 550-650 dolari.

 

În comparaţie, iPhone Xs va costa aproximativ 900 de dolari, iar modelul mai mare, iPhone Xs Max va fi peste 1.000 de dolari.

 

Tot în cadrul acestui eveniment ar putea fi lansat încărcătorul wireless AirPower, care a fost anunţat prima dată în urmă cu un an, dar nu este încă disponibil.

 

Update 31 august

Cei de la 9to5Mac au obţinut fotografiile. În imagini putem vedea cele două modele premium de iPhone, cu ecran OLED: cel cu ecran de 5,8 inci (iPhone XS) şi cel cu ecran de 6,5 inci (iPhone XS Plus).

Conform noilor imagini, telefoanele vor fi disponibile într-o nouă culoare, aurie.

 

 

De asemenea, jurnaliştii au obţinut fotografii şi cu noul Apple Watch. Ca noutate, ceasul va avea şi el ecran edge-to-edge.

 

 

Totodată, Apple a trimis invitaţia de presă pentru evenimentul în care vor fi prezentate oficial cele trei noi modele de iPhone. Acesta va avea loc pe 12 septembrie, la Steve Jobs Theater din Cupertino, unde se află sediul Apple.

 

Potrivit informaţiilor pe care le avem până acum, noile telefoane nu vor aduce inovaţii deosebite, ci vor fi îmbunătăţiri ale modelului iPhone X.

 

Update 29 august

Potrivit analistului Apple Ming-Chi Kuo, modelul mai ieftin, cel cu ecran LCD de 6,1 inci, va fi disponibil mai târziu. Astfel, acesta va ajunge în magazine abia în luna octombrie, în timp ce modelele premium, cu ecran OLED, vor fi disponibile de la sfârşitul lunii septembrie.

 

Atât modelul cu ecran LCD cât şi cel cu ecran OLED de 6,5 inci, iPhone X Plus, vor avea şi versiuni dual-SIM în anumite ţări, scrie GSM Arena.

 

Kuo contrazice zvonurile anterioare şi susţine că modelele de iPhone din acest an nu vor fi compatibile cu Apple Pencil.


 

În schimb, modelul mai mare, iPhone X Plus, ar putea avea funcţia split screen pentru multitasking, astfel încât utilizatorii vor putea rula simultan mai multe aplicaţii.

 

Update 28 august

Bloomberg a publicat un raport care prezintă cele mai recente detalii despre specificaţiile celor trei noi modele de iPhone. Conform acestui raport, toate cele trei modele vor avea design edge-to-edge şi „breton”, iar sistemul Touch ID va fi înlocuit cu Face ID.

 

De asemenea, ele vor avea o interfaţă care va permite comenzi prin intermediul gesturilor, tehnologie pe care Apple a introdus-o anul trecut, la iPhone X.

 

Cele trei modele sunt menţionate deocamdată după numele lor de cod: N84 (modelul mai ieftin, cu ecran LCD), D32 (succesorul lui iPhone X) şi D33 (iPhone X Plus).

 

Fanii vor putea alege între trei modele diferite, la preţuri diferite: va exista un iPhone mai ieftin, dar şi unul foarte scump -modelul iPhone X Plus.

 

Acesta va fi cel mai mare telefon lansat până acum de Apple (cu ecran de 6,5 inci) şi ca noutate va oferi posibilitatea folosirii mai multor aplicaţii simultan, pe ecranul împărţit în două.

 

De asemenea, D32 şi D33 vor avea îmbunătăţiri la viteza procesorului, dar şi la camerele foto.

 

Modelul Plus va avea cameră duală pe spate, nu cameră triplă, deşi unele zvonuri anunţau această specificaţie, menţionează cei de la Phone Arena.

 

De asemenea, în anumite ţări vor fi lansate versiuni ale modelelor cu dual-SIM, acestea fiind căutate mai ales de utilizatorii din Asia.

 

Potrivit informaţiilor, Apple nu a ales încă denumirile pentru cele trei modele, dar este posibil să vedem în septembrie lansarea seriei care va include iPhone 9, iPhne Xs şi iPhone X Plus.

 

Update 21 august

Conform publicaţiei germane Macerkopf, precomenzile pentru cele trei noi modele de iPhone vor începe vineri, pe 14 septembrie. 

 

Telefoanele vor fi lansate în magazine pe 21 septembrie, iar prezentarea oficială, momentul aşteptat cu mult interes de fanii Apple, dar şi de experţi, va avea loc pe 12 septembrie.

 

Tot în această perioadă Apple va lansa şi noul sistem de operare, iOS 12, care va deveni disponibil după data de 18 septembrie, scriu cei de la Phone Arena.

 

Potrivit informaţiilor pe care le avem până acum, Apple va lansa trei modele de iPhone:

 • iPhone Xs, cu ecran OLED de 5,8 inci,
 • iPhone Xs Plus, cu ecran OLED de 6,5 inci,
 • iPhone 9, cu ecran LCD.

Toate cele trei modele vor avea sistem de recunoaştere facială Face ID şi procesor A12 de 7nm.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn