Google+

Magdalena Serban, cea mai mare pedeapsa posibila in Romania. Ce nu i s-a permis - VIDEO

Magdalena Serban, cea mai mare pedeapsa posibila in Romania. Ce nu i s-a permis - VIDEO
Embed:

Inchisoare pe viata, aceasta este sentinta in cazul Magdalenei Serban, femeia care a omorat o tanara insarcinata, dupa ce a aruncat-o in fata metroului. Magistratii Tribunalului Bucuresti i-au dat cea mai mare pedeapsa posibila in Romania.De când a fost prinsă, Magdalena Şerban a aşteptat verdictul după gratii, la penitenciarul de femei, Târgşor.


E adevărat că Magdalena Şerban poate contesta pedeapsa primită la Curtea de Apel, însă ce şanse de reuşită are, nimeni nu ar putea să spună. De când a fost arestată în luna decembrie a anului trecut, niciun judecător nu i-a permis să părăsească arestul.


Faptele ei, pentru că vorbim nu numai de crimă, ci şi de tentativă de crimă au îngrozit ţara. Se apropiau sărbătorile, când, într-o seară a încercat să împingă o fată în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a ripostat şi aşa a scăpat cu viaţa.


Magdalena Şerban nu s-a oprit. A ales o altă staţie de metrou, de data aceasta Dristor şi o altă victimă: tot o tânără. Alina avea 25 de ani. A împins-o pe sine şi, când victima a încercat să se ridice, a lovit-o ca să nu se poată ridica.


La câteva ore după crimă, Magdalena Şerban era prinsă şi le spunea poliţiştilor că a simţit o ură împotriva tuturor şi că de asta a făcut ce a făcut. Medicii legişti au stabilit că avea discernământ în momentul comiterii faptei şi aşa s-a ajuns la închisoare şi nu la internarea în ospiciu.


Tot instanţa a decis că Madalena Şerban să plătească şi despăgubiri de 60.000 de euro.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn