Google+

Noi informatii divulgate de autoritati despre atacatorul de la Nisa. Barbatul si-ar fi studiat minutios terenul si s-ar fi plimbat de cateva ori pe strada pe care a comis masacrul - VIDEO

Noi informatii divulgate de autoritati despre atacatorul de la Nisa. Barbatul si-ar fi studiat minutios terenul si s-ar fi plimbat de cateva ori pe strada pe care a comis masacrul - VIDEO
Embed:

Atacatorul de la Nisa si-a studiat minutios terenul si s-a plimbat de cateva ori pe strada pe care a comis masacrul. Sunt noile informatii divulgate de autoritati despre individ. Inainte de a intra cu vehiculul in multime, suspectul si-a facut si cateva fotografii. Astazi, toata Franta s-a scufundat in tacere, cand s-a tinut un minut de reculegere in memoria celor 84 de persoane decedate.

 

A treia zi de doliu a inceput in Franta cu un moment de reculegere. In frunte cu politicienii, francezii au adus un omagiu victimelor. O manifestatie a avut loc si in apropiere de locul accidentului, unde premierul francez a fost huiduit, oamenii cerandu-i demisia. 

 

Intre timp, zeci de persoane continua sa-si caute apropiatii disparuti in urma carnagiului. 

 

”Îl cheamă Andre Rafaeli. Dacă îl vedeţi, anunţaţi-ne. Are 16 ani. Ne-au spus că au identificat toţi minorii morţi şi el nu este pe listă. Noi îl căutăm, poate este undeva.”

 

Fotografii ale altor oameni disparuti impanzesc peretii cladirilor din Nisa. Trecatorii se opresc si aprind lumanari in fata altarului improvizat in apropiere de locul tragediei. Intre timp, anchetatorii au aflat ca atacatorul, Mohamed Bouhlel, a trimis mai multe sms-uri inainte sa intre cu camionul in multime.

 

Potrivit presei franceze, intr-unul dintre mesaje isi exprima incantarea ca a reusit sa obtina pistolul pe care si-l dorea. In altul, incearca sa gaseasca mai multe arme. Doi dintre destinatarii acestor meaje au fost retinuti si interogati. Politia se concentreaza acum sa gaseasca si alti eventuali complici ai individului. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic. Totusi, rudele suspectului, dar si autoritatile se indoiesc ca acesta ar fi avut vreo legatura cu gruparea terorista.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn