Google+

Numele vehiculat pentru mezinul cuplului regal. Pe ce pariaza britanicii

Dupa ce noul bebelus al ducesei de Cambridge si al printului William si-a facut debutul public, luni seara, la iesirea din maternitate, britanicii asteapta cu mult interes sa afle ce nume va avea baietelul.

 

Până la anunţul oficial se pariază pe Arthur, James sau Albert.

 

Clopotele Catedralei Westminster au reverberat, marţi, în inima Londrei în cinstea noului membru al familiei regale, iar în Hyde Park artileria regală a tras 41 de lovituri de tun, tot în onoarea micului prinţ.

 

Prinţul William şi ducesa Kate l-au prezentat lumii pe prunc, luni seară, în uralele celor care pichetau din zori spitalul londonez: jurnalişti, monarhişti înfocaţi ori simpli curioşi.

 

Celor atenţi la simboluri şi referinţe, nu le-a scăpat că proaspăta mămica purta o rochie roşie cu guleraş alb, o trimitere la ţinuta Dianei, când a ieşit din spital cu prinţul Harry abia născut.

 

Zâmbitoare şi relaxată, Kate era într-o formă de invidiat, deşi nu trecuseră nici şapte ore de când născuse al treilea copil. Pentru prima sa ieşire în lume, băieţelul a purtat hăinuţe şi căciuliţă albă. Radioşi, Kate şi William îşi sorbeau din ochi copilaşul adormit, deloc tulburat de rumoarea din jur.

 

Peste câteva momente, William, Kate şi noul membru al familiei, aşezat într-o scoică auto pentru bebeluşi, au părăsit spitalul.
Maşina regală a pornit spre Palatul Kensington, unde pe William şi Kate îi aşteptau cei doi copii mai mari.

 

Cu aproape o oră înainte de externare, George şi Charlotte şi-au vizitat la spital mama şi pe mezinul familiei. Toată lumea a fost cucerită de dezinvoltura prinţesei Charlotte, care a salutat mulţimea cu drăgălăşenie, părând să savureze atenţia publică.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn