Google+

O judecatoare din Krasnodar si-a maritat fiica si a organizat o petrecere de 2 milioane de dolari - suma care ar fi adunata de ea in 45 de ani din salariul declarat - VIDEO

O judecatoare din Krasnodar si-a maritat fiica si a organizat o petrecere de 2 milioane de dolari - suma care ar fi adunata de ea in 45 de ani din salariul declarat - VIDEO
Embed:

O judecatoare din orasul rus Krasnodar a organizat o petrecere fastuoasa, in ziua in care si-a maritat fiica. 2 milioane de dolari ar fi cheltuit, suma care ar fi adunata de ea in 45 de ani din salariul declarat. Interpretul Nicolai Bascov a fost moderatorul evenimentului, iar in fata invitatilor au cantat artisti celebri, cum ar fi Vera Brejneva si Valerii Meladze. Evenimentul a ajuns in atentia Kremlinului.

 


Vera Brejneva, alaturi de mire si mireasa, canta pe scena. Invitati selecti fredoneaza melodiile si se distreaza pe cinste. Este doar un mic fragment surprins la o nunta din Krasnodar.

 

Ceremonia, asemenea unui film de la Hollywod, a fost filmata cu macara si  tehnica de ultima generatie. Nunta a fost moderata de Nicolai Bascov, fiind surprins deseori imbratisandu-se cu gazda evenimentului. 

 

A fost nunta fiicei unei judecatoare din Rusia, Iulia Hahaleva, iar totul ar fi costat 120 de milioane de ruble, adica 2 milioane de dolari. Ceremonia a avut loc, fireste, in cel mai scump restaurant din Krasnodar. Printre invitati au fost staruri precum  Iossif Kobzon si Valerii Meladze. Doar pentru aranjamentele florale s-ar fi cheltuit aproape 350 de mii de dolari. 

 

Nunta de lux organizata de o judecatoare a provocat un adevarat scandal pe retelele de socializare, iar internautii s-au intrebat cum un functionar public si-ar putea permite un asemenea eveniment. Jurnalistii rusi au scris ca Iulia Hahaleva a declarat venituri de 2 milioane de ruble, pentru anul trecut.

 

Asta ar insemna ca ea ar avea nevoie de 45 de ani, pentru organizarea nuntii. Mai mult, familia Hahalev este cunoscuta in Rusia pentru scheme dubioase ce vizeaza loturi de pamant. Judecatoarea a spus insa pentru jurnalistii rusi ca, de fapt, totul a fost platit de fostul ei sot, care este un om de afaceri, iar vedetele au venit in calitate de oaspeti. Chiar si asa, scandalul a ajuns pana la urechile Kremlinului. Dmitri Peskov a spus ca exista organe competente, care se vor ocupa de investigatii. 

 

Anton GETTA, DEPUTAT RUSIA: "Vom verifica din ce surse a fost organizată ceremonia şi cine a plătit totul. Dacă se va adeveri că este vorba despre un funcţionar public, adică un judecător, atunci îl aşteaptă verificările corespunzătoare." 

 

 Anul trecut, o alta nunta de lux a ajuns in atentia presei, organizata de un miliardar rus care si-a insurat fiul. La ceremonie au cantat vedete de peste hotare, cum ar Enrique Iglesias, Jennifer Lopez si Sting.

 

Atunci, insa oligarhul a fost acuzat de internauti de luxul etalat in public si banii aruncati in vant, in timp ce anual in Rusia creste numarul de oameni saraci, potrivit ultimelor date, care au venituri sub minimul de existenta. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn