Google+

O eroare umana ar putea fi cauza prabusirii avionului Boeing Fly Dubai pe aeroportul din Rostov-pe-Don - VIDEO

O eroare umana ar putea fi cauza prabusirii avionului Boeing Fly Dubai pe aeroportul din Rostov-pe-Don - VIDEO
Embed:

O eroare umana ar putea fi cauza prabusirii avionului Boeing Fly Dubai pe aeroportul din Rostov-pe-Don. Asta sustine un post de televiziune rusesc, care spune ca a obtinut interceptarile dintre piloti, cu un minut inainte de catastrofa. Conversatiile ar fi fost oferite de catre o sursa din cadrul comisiei de ancheta, care a avut acces la cutiile negre. Versiunea nu este oficiala.


Reportajul difuzat de televiziunea Rossia sugereaza ca avionul era la a 2 incercare de aterizare in conditii de vizibilitate redusa, atunci cand s-a prabusit si a explodat.

 

”Începem al 2-lea cerc.”

 

Din aceste imagini se vede cum avionul se ridica in aer, insa la un moment dat a fost  oprit sistemul de pilot automat. Imediat dupa asta, pilotii ar fi pierdut controlul asupra avionului. Interceptarile au fost traduse in limba rusa. 

 

”Nu-ţi face griji! Nu-ţi face griji. Nu face asta! Redresează!”

 

Pilotii ar fi incercat sa ridice din nou avionul in aer, insa nu le-a reusit. Aparatul s-a prabusit pe data de 19 martie la ora locala 1 si 41 de minute dimineata. 62 de oameni au murit. O ancheta este in curs de desfasurare, iar pana acum specialistii au luat in calcul 3 versiuni- o eroare umana, o problema tehnica si conditiile meteo nefavorabile.
https://www.youtube.com/watch?v=nVtACN3bgyU 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn