O explozie puternica intr-un oras din estul Chinei a ucis doi oameni si a ranit alti treizeci. Deflagratia s-a produs la o fabrica si a avariat mai multe cladiri din apropiere, dar si cateva masini.

Publicat:26.11.2017, 12:52

Sunt imaginile filmate dupa explozia din aceasta dimineata dintr-un oras situat la cativa kilometri de Shanghai. Deflagratia s-a produs la o fabrica, scrie presa straina, si a fost atat de puternica, incat a avariat grav cateva cladiri vechi din apropiere. Blocurile urmau sa fie demolate in timpul apropiat, asa ca in zona nu se aflau multe persoane.

Distruse au fost si numeroase masini. La fata locului au ajuns echipe de salvatori si medici, pentru a ingriji de cei raniti. Potrivit autoritatilor, doi oameni au murit, iar 30 au ajuns la spital. Cauza oficiala a deflagratiei nu a fost anuntata. Martorii spun ca ar fi fost o explozie la o conducta de gaz. O alta versiune ar fi explozia unei butelii de gaz.

Deflagratiile sunt frecvente in China, mai ales la obiective industriale si pe santiere de constructii, cel mai des din cauza ca sunt ignorate masurile de securitate.