O fabrica de biciclete din orasul ucrainean Harkov a fost cuprinsa in aceasta dimineata de flacari uriase. Incendiul a izbucnit la etajul trei al cladirii, iar fumul negru se vedea de la distanta. Doua persoane au ajuns la spital.

Publicat:30.03.2017, 13:57


Fabrica de biciclete, una dintre cele mai mari din Ucraina, a luat foc in jurul orei noua. Zece masini de pompieri au fost trimise sa stinga focul, care se vedea de la mare distanta. A fost nevoie de aproape doua ore pentru a lichida incendiul.

Martorii au declarat ca mirosul de cauciuc ars se simtea foarte puternic in oras. Doua persoane au ajuns la spital dupa ce au inhalat fum. Specialistii urmeaza sa afle de la ce a pornit focul. Acum o saptamana, intr-o localitate de langa Harkov a luat foc cel mai mare depozit de munitii din Ucraina.

Incendiul a provocat explozii foarte puternice, iar unele obuze au cazut peste locuintele oamenilor. O femeie a murit. Autoritatile ucrainene cred ca totul a fost un act de sabotaj, in spatele caruia ar sta separatistii din Donbas.