Google+

Povestile sfasietoare ale romanilor care au murit in accidentul din Olanda: "Impreuna au plecat, impreuna au murit”

Cinci romani si-au pierdut viata in Olanda, intr-un teribil accident petrecut pe o sosea din sudul tarii. Nenorocirea a indoliat doua familii din Caracal, de unde proveneau trei dintre victime.

 

Patru bărbaţi şi o femeie au murit în accident. Trei dintre ei erau din Caracal: femeia, soţul şi fratele ei. Şi logodnica bărbatului a fost rănită în accident şi a fost adusă la un spital din Olanda.

 

Maşina în care se aflau s-a lovit de un camion de la salubritate şi a fost distrusă complet. Cu toţii se întorceau de la o carmangerie, unde erau angajaţi. Acasă, rudele au primit vestea cu multă durere. Îi ştiau plecaţi departe pentru un viitor mai bun şi nu se gândeau că se vor întoarce acasă în sicrie. Logodnicii care au murit aveau programată nunta în septembrie.

 

Împreună au murit, împreună au plecat la muncă, împreună totul. Nu au făcut nimic unul fără altul”, spun rudele.

 

Cosmin, sora acestuia Adina şi soţul fetei, Aurel se întorceau de la muncă. În microbuz mai era şi logodnica lui Cosmin, rănită grav în acealasi accident, dar şi alţi colegi de muncă.

 

Cei doi fraţi şi-au sărbătorit ziua de naştere în urmă cu doar câteva zile, pe 15 martie, pentru că erau născuţi în aceeaşi zi.

 

Adina şi Aurel erau căsătoriţi de doi ani şi lasă în urmă un copil care nu a împlinit încă 3 ani.

 

Tânăra rănită este internată în spital, dar în stare stabilă. Trupurile neînsufleţite ar urma să fie repatriate în zilele următoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn