Google+

Premierul australian, inregistrat in timp ce facea glume la adresa lui Trump. Reactia sa dupa ce totul a fost facut public

Prim-ministrul australian, Malcolm Turnbull, a fost inregistrat in timp ce era sarcastic la adresa presedintelui american, Donald Trump.

 

Oficialul australian a fost filmat, in timp ce discuta, la un eveniment al presei din Australia, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

 

In mod normal, aceste discutii nu sunt inregistrate, insa un jurnalist politic a ales sa incalce protocolul, facand publica inregistarea.

 

Dupa ce inregistrare a fost data publicitatii, Turnbull a sustinut ca este "o ruptura a protocolului"

 

"Eu si Donald castigam si castigam in sondaje. Noi castigam atat de mult si castigam ca niciodata pana acum", a sustinut Malcolm, noteaza jurnalistii de la BBC.

 

Turnbull a glumit pe seama acestui subiect, sustinand ca alegerile sunt "atat de usor de castigat".

 

Ceea ce a starnit interesul presei este comparatia pe care a facut-o cu liderul american. "Eu il am pe acest baiat rus", referindu-se la scandalul declansat in America dupa prezidentiale, privind presupusa implicare a Rusiei in castigarea alegerilor.

 

Invitat la o emisiune televizata pentru a comenta situatia, Turnbull a sustinut cu umor ca discutiile ar fi trebuit sa nu fie inregistarte, interpretand situatia ca fiind "o ruptura a protocolului", a sustinut oficialul australian.

 

Australia este unul dintre aliatii apropiati ai Statelor Unite, luptand impreuna in Irak sau Afganistan.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn