Google+

Procuratura de la Moscova a inceput verificarile in legatura cu declaratiile facute de Ksenia Sobciak despre faptul ca peninsula Crimeea apartine Ucrainei - VIDEO

Procuratura de la Moscova a inceput verificarile in legatura cu declaratiile facute de Ksenia Sobciak despre faptul ca peninsula Crimeea apartine Ucrainei - VIDEO
Embed:

Procuratura de la Moscova a inceput verificarile in legatura cu declaratiile facute de Ksenia Sobciak despre peninsula Crimeea, totusi nu este clar despre ce fel de verificari este vorba. Luna trecuta, Sobciak, care vrea sa candideze la functia de presedinte al Rusiei, a declarat ca peninsula Crimeea apartine Ucrainei. Atunci multi au criticat-o pentru asta.


Intr-un interviu pentru postul de radio Ecoul Moscovei, Ksenia Sobciak a anuntat ca procuratura a inceput verificarile in legaturile cu declaratiile ei de luna trecuta, privind peninsula Crimeea, care in 2014 a fost anexata de Rusia in urma unui referendum.

 

Ksenia SOBCIAK, PREZENTATOARE: ”Din punct de vedere al dreptului international, Crimeea este a Ucrainei. Punct.”

 

 Nu este clar insa ce presupun aceste verificari ale procuraturii. Declaratiile Kseniei Sobciak privind Crimeea au trezit o serie de critici din partea politicienilor rusi. Vladimir Jirinovski, de exemplu, a cerut ca pe numele ei sa fie pornita o cauza penala. Tot luna trecuta, Ksenia Sobciak a anuntat ca intentioneaza sa candideze la functia de presedinte. Ea s-a calificat drept – candidatul impotriva tuturor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn