Consilierii socialisti din cadrul Primariei Chisinau cer convocarea urgenta a Consiliului Municipal, in caz contrar, acestia spun ca vor insista asupra dizolvarii acestuia si vor solicita alegeri anticipate.

Publicat:08.04.2019, 14:41

Socialistii din Consiliul Municipal au emis astazi un comunicat prin care au cerut sa fie convocata de urgenta o adunare a tuturor membrilor, spunand ca acesta ar lucra doar acolo unde sunt interese si nu pentru a rezolva problemele cetatenilor.

Totodata acestia au mentionat si despre mai multe decizii care au fost luate de catre primarul interimar, Ruslan Codreanu, fara a fi supuse votului.

Acestia le declara iresponsabile si spun ca daca nu va fi convocat Consiliul Municipal pentru eventuale discutii, ei vor insista asupra dizolvarii acestuia si vor cere alegeri locale anticipate.


“Acest consiliu municipal nu solutioneaza problemele municipalitatii, ci lucreaza doar cu acele probleme în care exista interese. Cred ca, înca nu au împartit proiectele de teren si, prin urmare, nu se grabesc sa desfasoare sedinta. Propun dizolvarea acestui consiliu municipal si stabilirea alegerilor anticipate”, a spus Dinari Cojocaru.

Ultima sedinta a Consiliului Municipal Chisinau a avut loc in luna septembrie.