Google+

Record neobisnuit. Sute de persoanele pasionate de emoticoane s-au imbracat in diverse costume si au defilat pe strazile din Londra, Moscova, Dubai si Beijing - VIDEO

Record neobisnuit. Sute de persoanele pasionate de emoticoane s-au imbracat in diverse costume si au defilat pe strazile din Londra, Moscova, Dubai si Beijing - VIDEO
Embed:

Sute de oameni din toata lumea s-au unit pentru a stabili un record neobisnuit. Este vorba despre persoanele pasionate de emoticoane. Acestea s-au imbracat in diverse costume si au defilat pe strazile din Londra, Moscova, Dubai si Beijing, iar reponsabilii de la Guinness Book au inregistrat recordul.

 

Evenimentul a unit multa lume din diferite tari de pe glob. La Londra, de exemplu, oamenii s-au imbracat in haine de culoare neagra si au tinut in maini pancarte imense cu emoticoane si au fluturat cu drapele ale Marii Britanii. Un reprezentant al Guinness Book a fost prezent la eveniment si  a confirmat inregistrarea recordului. 


"Noul record Guinness a fost înregistrat!"


531 de oameni din diferite orase au participat la inregistrarea recordului. Multi pasionati de emoticoane s-au gasit la Moscova. 

 

"Sunteţi gata de înregistrarea recordului?" 


Unii s-au deghizat in costume de emoticoane si au defilat pe strazi. S-a intamplat in Dubai si la Beijing. 

 

"Felicitări tuturor!"


Cei de la Guinness Book au inregistrat recordul pentru cel mai mare numar de persoane deghizate in emoticoane in acelasi timp.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn