Google+

S-au plimbat... in chiloti. Sute de americani si britanici si-au facut aparitia in lenjerie intima la metrou, pentru a sarbatori Ziua fara Pantaloni - VIDEO

S-au plimbat... in chiloti. Sute de americani si britanici si-au facut aparitia in lenjerie intima la metrou, pentru a sarbatori Ziua fara Pantaloni - VIDEO
Embed:

S-au plimbat cu metroul in chiloti. Sute de americani si britanici si-au facut aparitia in lenjerie intima la metrou, pentru a sarbatori Ziua fara Pantaloni, care are loc anual in zeci de orase din lume. Evenimentul a fost marcat, duminica, la metroul din Los Angeles, Berlin, Ierusalim, Londra si chiar in New York, afectat de o vreme extrem de rece in ultima saptamana.

 

Bine dispusi, zeci de londonezi nu s-au menajat de la ciudata sarbatoare si au renuntat la pantaloni sau fuste pentru a circula cu metroul in lenjerie intima. Ideea evenimentului este ca participantii sa pretinda ca au vrut sa-si puna pantalonii pe ei, insa au uitat, iar scopul este ca pasagerii sa se relaxeze si sa se amuze la vederea persoanelor fara pantaloni. Britanicii au dansat, au facut sport, iar pentru a imortaliza traditia ciudata, tinerii au facut si poze.

 

Pe un ger de crapa pietrele si americanii din New York, au ramas in chiloti si au urcat in metrou fara nici o jena. Si-au lasat totusi caciulele si fularele.

 

Ziua fara pantaloni la metrou s-a desfasurat pentru prima data in 2002, la New York si a fost preluata de peste 60 de orase din lume. In 2016 a avut loc si la Bucuresti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn