Google+

Sorin Grindeanu: "Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu". Critici dure la adresa "fostului PDL-ist Dragnea"

Sorin Grindeanu sustine o conferinta de presa.

 

Declaratiile lui Sorin Grindeanu:

 

- E o zi trista. La presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exclus in PSD.

 

- Oricat ar incerca Dragnea sa scape de mine, pentru ca ii sunt incomod, am fost, sunt si voi fi PSD-ist.

 

- De un an de zile, acest partid nu a mai avut un Birou Permanent National. Singurele modalitati prin care se conduce in acest moment sunt aceste CEX-uri, unde este organizata o executie. Ultimul il stiti, cel de ieri. Penultimul, Nicolae Serban.

 

- Pe 15 iunie 2017, se va scrie ca Liviu Dragnea, impotriva intereselor tarii, impotriva propriului partid, a decis sa darame un guvern legimit, pe care, asa cum se lauda, el l-a pus. Nu PSD, nu votul romanilor, nu parlamentarii PSD si ALDE. Eu, pe persoana fizica, Liviu Dragnea.

 

- Totodata, se va mai spune ceva. Ca PSD a decis sa depuna motiune impotriva propriului guvern, pentru ca Dragnea vrea tot mai multa putere. Justificarea este acea analiza mincinoasa.

 

- Voi fi PSD-ist indiferent de cate excluderi va face un fost PDL-ist, Liviu Dragnea. Ce o sa facaa O sa ne excluda pe totia Nu cred ca o sa faca asta, nu o sa fie lasat, intr-un final va fi oprit.

 

- Eu mi-am facut scoala fara sa repet ani.

 

- Liviu Dragnea se agata disperat de functii, in speranta ca asta il va salva de trecut.

 

- Pana luni, ii cer lui Dragnea sa se gandeasca bine si sa isi asume responsabilitatea acestei crize. Dupa ce Dragnea demisioneaza si el, va asigur pe toti ca ma voi comporta in acesti parametri si voi demisiona. Responsabilitatea numarul 1 sta pe umerii celui care a dus Romania in aceasta situatie, Liviu Dragnea.

 

- Daca voi constata ca nu pot asigura guvern functional, demisionez. In perioada urmatoare voi avea intalniri cu parlamentari PSD. Incepand din aceasta seara.

 

- Dragnea incearca sa ne intoarca inainte de 1989. Trebuie sa ne gandim daca ne dorim asta.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn