Renumita actrita din Romania, Stela Popescu a fost condusa astazi pe ultimul drum cu aplauze, flori, lacrimi si multe cuvinte frumoase. Sute de oameni au mers la Manastirea Cernica, ca sa-si ia ramas bun de la indragita artista. Ea a fost inmormantata langa sotul ei, cu onoruri militare.

Publicat:26.11.2017, 13:08

De la Teatrul Constantin Tanase, sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu a fost dus la Manastirea Cernica. Sute de oameni au venit sa-i fie alaturi pe ultimul drum. Multimea a aplaudat indelung.

Cand a inceput slujba de inmormantare, curtea Manastirii a fost neincapatoare pentru multimea venita sa-i aduca actritei un omagiu. La ceremonia funerara au fost prezenti prieteni, artisti si admiratorii actritei. Un discurs emotionant a tinut Alexandru Arsinel, cel care i-a fost alaturi pe scena timp de aproape 40 de ani.

Alexandru ARSINEL, ACTOR:Stela, plecarea ta reprezinta o mare pierdere, un gol...”

 Cei care au cunoscut-o pe indragita actrita spun ca a fost un om deosebit, care mereu zambea si avea vorbe bune pentru toata lumea.

“A radiat numai voie buna...”

 Despartirea a fost grea si pentru primul sot, actorul si regizorul Dan Puican.

Din Manastire, sicriul cu trupul actritei a fost dus la cimitirul Cernica. Ea a fost inmormantata langa sotul ei, Puiu Maximilian. Actrita a fost inmormantata cu onoruri militare.

Anuntul despre moartea Stelei Popescu a fost facut joi, insa medicii legisti spun ca ea ar fi decedat cu 12 ore inainte de a fi gasita fara suflare in locuinta sa din Bucuresti. Un accident vascular cerebral ar fi provocat moartea actritei. Stela Popescu, nascuta in Basarabia, la Orhei, lasa in urma sa roluri memorabile. A marcat generatii intregi prin personalitatea ei puternica si talentul urias. In decembrie actrita ar fi implinit 82 de ani.