Google+

Strigate, injuraturi si KO. Astfel s-a incheiat o sedinta a consiliului local de la Kiev. Cativa deputati s-au luat la bataie - VIDEO

Strigate, injuraturi si KO. Astfel s-a incheiat o sedinta a consiliului local de la Kiev. Cativa deputati s-au luat la bataie - VIDEO
Embed:

Strigate, injuraturi si KO. Astfel s-a incheiat o sedinta a consiliului local de la Kiev. Cativa deputati s-au luat la bataie, in timp ce discutau schimbarile la bugetul local pentru acest an. Oficialii nu au reusit sa se inteleaga la acest subiect, asa ca spiritele s-au incins.


Sedinta consiliului local de la  Kiev s-a incheiat cu mult mai devreme decat era programata. Alesii locali discutau despre modificarile la bugetul local pentru 2017, subiect ce a tensionat atmosfera.

 

Cativa dintre ei nu s-au inteles la acest subiect, asa ca de la discutii s-a trecut la bataie. Un consiliri din partidul lui Petro Porosenko s-a apropiat de presedintele consiliului, Ana Starikova, si i-a smuls microfonul. In apararea colegei sale a sarit un deputat din partidul Batkivsina, care insa a fost lovit cu pumnul in fata si a lesinat.

 

”Chemati ambulanta!”

 

Barbatul a fost stropit pe fata cu apa, insa si-a revenit cu greu. Au fost chemati medicii si politia. Deputatul care a avut de suferit a scris o plangere. Bataile la nivel inalt sunt destul de frecvente in Kiev, mai ales in Rada Suprema. Acolo deputatii isi impart pumni in stanga si in dreapta, cand cuvintele nu sunt suficiente pentru a rezolva o problema.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn