Google+

Surpriza traita de un copil de sase ani la aniversarea caruia nu a venit niciun prieten invitat. Ce a urmat - VIDEO

Un baietel de 6 ani din Tucson, Pheonix a devenit cunoscut pe retelele de socializare pentru ca nici un prieten n-a venit la petrecerea de ziua lui, unde ii astepta cu pizza si suc.Până la urmă, însă, a avut parte de o aniversare de pomină. Toate vedetele unei echipe de baschet din NBA l-au sărbătorit.


Puştiul s-a simţit în al 9-lea cer în braţele uriaşilor de la echipa de baschet. Copilul s-a simţit de parcă ar fi fost primit el însuşi în “Hall of Fame”, galeria legendelor sportului.


Întrega echipă de baschet Phoenix Suns - cu tot cu majorete şi gorila mascotă - l-au sărbătorit pe Teddy, băieţelul care tocmai a împlinit şase ani. În faţa unei mulţimi de reporteri, care i-au făcut şi ei galerie.

 

Petrecerea pentru ziua de naştere a lui Teddy ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută  Dar niciunul dintre prietenii săi nu a apărut ca să mănânce împreună pizza şi să ciocnească un pahar de suc.

 

Fotografia dezolantă cu copilul amărât a fost postată de mama copilului. Şi a făcut rapid ocolul retelor de socializare. Echipa de baschet a răspuns cu un mesaj pe Twitter: “Te sărbătorim noi şi o să ai mii de invitaţi la petrecere!”

 

Şi aşa au făcut. L-a întâmpinat gorila mascotă, care i-a dăruit un tricou al echipei, personalizat. De emoţie, tatăl lui Teddy abia îşi găsea cuvintele.

 

Teddy a fost chemat pe teren şi a bătut palma cu toţi jucătorii, înainte să-i urmărească la un antrenament deschis special pentru el. În mod clar, a fost o aniversare de pomină. Iar o petrecere cu pizza păleşte pe lângă aşa ceva.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn