Google+

Suspectul acuzat ca a ucis-o pe jurnalista bulgara se apara: Nu am vrut

Un suspect in violarea si asasinarea jurnalistei bulgare Viktoria Marinova, Severin Krasimirov, in varsta de 21 de ani, a declarat vineri ca el a ucis-o, fara sa vrea, relateaza The Associated Press.Krasimirov, încătuşat şi înconjurat de poliţie, a făcut declaraţii presei la un tribunal unde a compărut în vederea plasării în arest.


”Regret acest lucru atât de mult, nu-mi vine să cred că am făcut-o”, a declarat Krasimirov, referindu-se la asasinarea lui Marinova. 
Avocatul tânărului a cerut ca şedinţa să se ţină cu uşile închise, însă tribunalul de la Ruse a respins cererea.


Avocatul a venit la Krasimirov după ce acesta a vorbit cu presa şi i-a spus să nu mai vorbească.


Krasimirov a declarat anterior că se afla sub influenţa alcoolului şi drogurilor atunci când s-a certat cu o femeie pe care nu o cunoştea, pe 6 octombrie, scrie news.ro.

 

El a spus că a lovit-o peste faţă şi a aruncat-o în boscheţi, dar că nu-şiaminteşte ce s-a întâmplat după aceea.

 

Indiferent ce pedeapsă îmi vor da, chiar dacă va fi închisoarea pe viaţă, o voi executa”, a răspuns el când a fost întrebat ce pedeapsă crede că merită.

 

Cadavrul jurnalistei a fost găsit la Ruse, în apropiere de Dunăre, pe 6 octombrie.

 

Potrivit anchetatorilor, ea a fost violată, lovită în cap şi sufocată. Ei au respins, până acum, ipoteza potrivit căreia jurnalista a fost asasinată în legătură cu activitatea sa, de dezvăluire a corupţiei.

 

Krasimirov a fost extrădat către Bulgaria miercuri, din Germania, unde locuieşte mama sa. El a fost arstat pe 9 octombrie, în apropiere de Hamburg, în baza unui mandat european de arestare.

 

Tribunalul regional de la Ruse a dispus ca tânărul să fie plasat în arest preventiv până când va fi judecat de omor şi viol.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn