Este foarte ciudat cum presupusii calatori in timp sunt foarte siguri pe ei cand fac predictii despre evenimente care s-ar intampla dupa cateva luni sau cativa ani, insa nu spun niciodata numerele castigatoare la tragerea loto de a 2-a zi, de exemplu.

Publicat:17.12.2018, 15:42

Noah este un alt pretins calator în timp, care susţine ca vine din anul 2030 şi are câteva predicţii exacte pentru anul 2019, începând cu luna ianuarie, relateaza Metro.

Între altele, Noah spune ca apariţia unui OZN va spulbera îndoielile despre existenţa vieţii extraterestre şi ca o furtuna uriaşa de zapada va devasta câteva oraşe din SUA.

Într-un videoclip hilar postat pe canalul de YouTube Apex TV, Noah arata ceea ce el susţine ca sunt “pagini de biblioteca din viitor”. El îşi începe prezentarea: “Buna, numele meu este Noah, calatorul în timp. M-am întors din 2030 sa va spun despre viitor”.

Noah face ”predicţii” pentru intervalul 2019 - 2020. Spune ca în ianuarie 2019 oamenii vor fi martorii apariţiei unui OZN, care va putea fi vazut de oriunde. ″În februarie 2019, o furtuna de zapada masiva loveşte estul, iar mai multe oraşe vor fi devastate de furtuni de zapada. Va fi cea mai mare furtuna de zapada din istorie”.

Spune ca restul anului va fi relativ liniştit. Un “ochi robotic funcţional” va fi lansat în aprilie 2019, iar în iunie 2019, un cip implantat va permite oamenilor paralizaţi sa mearga din nou.

Noah spune ca ”în noiembrie 2020, Trump este reales ca preşedinte. Aceasta nu este opinie, acestea sunt faptele”.

Noah a mai aparut în câteva clipuri postate pe acelaşi canal, spunând ca este angajat al guvernului platit sa calatoreasca în timp.