Google+

Sustine ca este calator in timp si vine din 2030. ”M-am intors sa va spun ce va fi in 2019” - VIDEO

Este foarte ciudat cum presupusii calatori in timp sunt foarte siguri pe ei cand fac predictii despre evenimente care s-ar intampla dupa cateva luni sau cativa ani, insa nu spun niciodata numerele castigatoare la tragerea loto de a 2-a zi, de exemplu.

 

Noah este un alt pretins călător în timp, care susţine că vine din anul 2030 şi are câteva predicţii exacte pentru anul 2019, începând cu luna ianuarie, relatează Metro.

Între altele, Noah spune că apariţia unui OZN va spulbera îndoielile despre existenţa vieţii extraterestre şi că o furtună uriaşă de zăpadă va devasta câteva oraşe din SUA.

 

Într-un videoclip hilar postat pe canalul de YouTube Apex TV, Noah arată ceea ce el susţine că sunt “pagini de bibliotecă din viitor”. El îşi începe prezentarea: “Bună, numele meu este Noah, călătorul în timp. M-am întors din 2030 să vă spun despre viitor”.

 

Noah face ”predicţii” pentru intervalul 2019 - 2020. Spune că în ianuarie 2019 oamenii vor fi martorii apariţiei unui OZN, care va putea fi văzut de oriunde. ″În februarie 2019, o furtună de zăpadă masivă loveşte estul, iar mai multe oraşe vor fi devastate de furtuni de zăpadă. Va fi cea mai mare furtună de zăpadă din istorie”.

 

Spune că restul anului va fi relativ liniştit. Un “ochi robotic funcţional” va fi lansat în aprilie 2019, iar în iunie 2019, un cip implantat va permite oamenilor paralizaţi să meargă din nou.

 

Noah spune că ”în noiembrie 2020, Trump este reales ca preşedinte. Aceasta nu este opinie, acestea sunt faptele”.

 

Noah a mai apărut în câteva clipuri postate pe acelaşi canal, spunând că este angajat al guvernului plătit să călătorească în timp.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn