Google+

Toata lumea danseaza samba! La Rio de Janeiro s-a dat start celui mai renumit carnaval din lume, care aduna la un loc oameni de toate varstele, dornici de distractie - VIDEO

Toata lumea danseaza samba! La Rio de Janeiro s-a dat start celui mai renumit carnaval din lume, care aduna la un loc oameni de toate varstele, dornici de distractie - VIDEO
Embed:

Toata lumea danseaza samba! La Rio de Janeiro s-a dat start celui mai renumit carnaval din lume, care aduna la un loc oameni de toate varstele, dornici de distractie. Evenimentul a debutat ieri, dupa ce Regele Momo a primit cheia simbolica a orasului.

 

”Declar Carnavalul de la Rio de Janeiro oficial deschis!”

 

Dupa aceste cuvinte, muzica a fost data la maxim, iar oamenii au aplaudat furtunos. La ceremonia de deschidere a carnavalului a participat si primarul orasului, care a lipsit anul trecut de la eveniment.

 

Totusi, Regele Momo a primit cheia simbolica de la un angajat al primariei, nu de la edil. Punctul culminant al carnavalului va fi in noaptea de duminica spre luni, cand cele mai faimoase scoli de samba vor defila pe sambadrome. Pana atunci insa, localnicii isi creeaza propriul carnaval pe strazi.

 

”Petrecerile in strada sunt mai distractive. Toata lumea se poate distra de minune. Aici nu trebuie sa fii cineva important. Aici, un om fara adapost poate dansa cu un medic.”

 

 Galagie mare a fost si pe plaja Copacabana. Impresionati de tot ce se intampla au ramas turistii, care au facut un drum lung pana in Brazilia.

 

”Am venit aici din Sydney, pentru ca orasul Rio este uimitor si ne plac petrecerile de pe Copacabana.”

 

Carnavalul va dura pana pe 14 februarie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn