Google+

Tragedie pe plaja din Costinesti: un moldovean de 41 de ani, aflat in vacanta, a murit, dupa ce a intrat cu schijetul in plina viteza intr-o zona cu plase pescaresti

Tragedie pe litoral: un moldovean de 41 de ani, aflat in vacanta la Costinesti a murit sambata dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu schijetul in plina viteza intr-o zona cu plase pescaresti.

 

Zeci de minute moldoveanul a zăcut plutind la suprafaţă apei, până când a fost observat de echipajul unei ambarcaţiuni de agrement. Deşi l-au resuscitat minute bune, medicii nu au mai reuşit să-l salveze. Grav este că un astfel de incident se poate repeta, de vreme ce la noi, plimbările pe mare cu astfel de vehicule nu este strict reglementat.

 

Totul s-a petrecut la un kilometru de plajă şi de zona de îmbăiere. Moldoveanul de 41 de ani ar fi împrumutat se pare un skijet de la un amic şi a plecat împreună cu soţia în plimbare pe mare.

 

În plină viteză şi fără prea multă experienţă în condusul unei astfel de ambarcaţiuni, bărbatul nu a observat ancorele de susţinere ale unor plase pescăreşti şi a intrat în ele.

 

După minute bune petrecute în apă victima a fost ridicată de echipajul unei ambarcaţiuni de agrement şi dusă în zona unui dig de protecţie. Însă medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

 

Cei care fac zilnic curse de agrement cu turişti în zona epavei spun că adesea în apropierea acestor plase vin turiştii care închiriază skijeturi.

 

Cel mai probabil turistul fără experienţă a încercat să vireze, bănuiesc salvamarii.

 

Se pare că bărbatul era căsătorit şi avea doi copii. Poliţia a deschis o anchetă.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn