Google+

Un jurnalist o ia prin surprindere pe Theresa May: "Am pasaport romanesc. Voi fi deportata". Ce a raspuns premierul britanic - VIDEO

Un jurnalist de la revista GQ a ajuns in presa din regat dupa ce a luat-o prin surprindere pe Theresa May, la o petrecere in Londra.

 

Nimrod Kamer, in momentul de fata corespondent de arta la revista GQ, a abordat-o direct pe Theresa May in timp ce se filma alaturi de aceasta: "Am pasaport romanesc. Sunt pe cale de a fi deportata”.  "Nu, nu esti", a venit raspunsul din partea primului ministru britanic, relateaza The Sun.

 

Theresa May s-a simtit datoare sa-i explice propunerea pe care guvernul a facut-o oficialilor europeni in legatura cu drepturile cetatenilor britanici.

 

"Nu este acelasi lucru cu cel oferit initial de Uniunea Europeana", a continuat jurnalistul. La care

 

Theresa May i-a raspuns: "Este foarte asemanator, una dintre diferentele cheie este instanta de judecata".

 

"Sunt inca ingrijorat", a spus Kamer.

 

Redactorul sef al publicatiei The Spectator, organizatoarea petrecerii, a intervenit in discutie si a spus ca "va fi bine", mai scrie The Sun.

 

Kamer este un jurnalist si satirist cunoscut, care a colaborat cu publicatii importante, intre care The Guardian, BBC, Wired Magazine. El l-a abordat chiar si pe presedintele SUA, Donald Trump, inainte de alegerile din 2016. Intrebat despre discuţia cu premierul britanic, acesta a spus:

 

"M-am dus la evenimentul The Spectator doar pentru a o intreba pe Theresa May despre Brexit. Ma bucur ca traiesc intr-o democratie in care toata lumea poate vorbi alesilor chiar daca nu sunt invitati la petrecere”.

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn