Google+

Un mafiot condamnat la 19 ani de inchisoare a luat cinci ostatici intr-o localitate din nordul Italiei - VIDEO

Un mafiot condamnat la 19 ani de inchisoare a luat cinci ostatici intr-o localitate din nordul Italiei - VIDEO
Embed:

Un mafiot condamnat la 19 ani de inchisoare a luat astazi cinci ostatici intr-o localitate din nordul Italiei. Inarmat cu un cutit, acesta s-a baricadat intr-un oficiu postal si a cerut sa discute cu ministrul de interne. In urma negocierilor cu autoritatile, barbatul s-a predat iar ostaticii au fost eliberati.

 

Totul s-a intamplat in aceasta dupa amiaza in localitatea italiana Pieve Modolena din nordul Italiei. Barbatul a patruns intr-un oficiu postal si a strigat ca ii va omora pe toti cei care se aflau in interior pentru ca este condamnat la 19 ani de inchisoare. Dupa ceva timp, individul s-a razgandit si i-a lasat pe toti clientii sa plece, luand ostatici cinci angajati, intre care si directoarea oficiului. Mai tarziu, inca o persoana a fost eliberata din motiv ca se simtea rau.

 

Atacatorul a fost identificat drept Francesco Amato, una dintre cele 125 de persoane condamnate miercuri pentru infiltrarea mafiei in regiunile din nordul Italiei. Judecat in lipsa sa, Amato a fost condamnat la 19 de ani de inchisoare si dat in urmarire generala. 

 

In urma tratativelor, barbatul s-a predat, iar ostaticii au fost eliberati. Motivul actiunilor barbatului nu este deocamdata cunoscut. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn