Orasul Chemnitz din landul Saxonia, este inchis, dupa ce fortele de securitate au identificat o amenintare. Politisti inarmati au inchis circulatia si verifica zona.

Publicat:08.10.2016, 12:49

Ofiteri inarmati au evacuat locuitorii de pe o strada din Chemnitz, ca masura de precautie, scrie News.ro. “Drumurile importante sunt inchise si sunt necesare evacuari", a spus oficialul. Presa locala a afirmat ca este vorba de o luare de ostatici de catre un barbat inarmat. Autoritatile nu au confirmat informatia.

politie in Chemnitz

Ulterior, politia a precizat ca a primit informatii privind un posibil atac cu bomba. Dispozitivul explozibil, aflat intr-un apartament de bloc, ar fi fost neutralizat, dar oamenii legii nu au reusit sa-l prinda pe terorist.

politie in Chemnitz politie in Chemnitz

Orasul - al treilea ca marime din Saxonia - este patrulat in continuare de agenti inarmati cu pistoale mitraliera si mai multe cladiri au fost evacuate. Autoritatile le-au cerut locuitorilor sa nu posteze pe retelele sociale imagini cu operatiunile politiei, pentru a nu ii ajuta pe teroristi, dar oamenii se pare ca nu s-au conformat.