Google+

Un tanar a primit de ziua sa de nastere un buchet in valoare de 3 mii de dolari. Buchetul, facut din sute de bancnote - VIDEO

Un tanar a primit de ziua sa de nastere un buchet in valoare de 3 mii de dolari. Buchetul, facut din sute de bancnote - VIDEO
Embed:

Un tanar din Thailanda a primit de ziua sa de nastere un buchet in valoare de 3 mii de dolari. Pana aici, parca, nimic deosebit. Aflati, insa, ca buchetul era facut din sute de bancnote. Surpriza I-a fost pregatita de iubita sa, care pentru asta a fost numita... logodnica anului.


Surpriza I-a fost facuta tanarului intr-un restaurant din orasul Bangkok. Acesta lua cina impreuna cu prietenii sai, cand a aparut, pe neprins de veste, iubita sa cu buchetul imens in brate si i l-a inmanat… solemn. Nedumerit, tanarul s-a apropiat ca sa examineze ciudatenia de cadou. 

 

Iubita sa, care are 20 de ani le-a povestit jurnalistilor ca era in pana de idei, iar ziua de nastere a iubitului era tot mai aproape. Ce era de facut? Fata l-a intrebat ce-si doreste, iar el I-a spus ca nu vrea nimic deosebit. Tanara I-a respectat dorinta – si a decis sa-i aduca… nimic deosebit - o suta de mii de baths thailandezi.

 

Totusi, a rugat un florist sa-i aranjeze frumos, iar rezultatul I-a uluit pe toti. Impresionati, prietenii tanarului au numit-o pe iubita acestuia “logodnica anului”. Banii prinsi in buchet sunt echivalentul a trei mii de dolari, iar baiatul urmeaza sa decida daca il pastreaza in vaza, sau il da pe... altceva. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn